Denizz01 İyi akşamlar kızlar 17 haftalık gebeyim. Baştan beri yumurtadan tiksindiğim için yememedm mide bulantısı falan 5 kilo vermiştm derken dün hepsini almışım bayramdan beri çok şeker yedim dondurma yedim heralde o yüzden. Ama sağlıklı beslenemiyprum ne yesem bebek sağlam olur sağlıklı olur acaba ☺️
Ssulee Denizz01 sade soda yogurt kuru fasulye bulgur pilavi yesil mercimek ben bunalrla beslendim. Pek fazla sut muz sevmem cunku. 36 haftaligiz ama kilomiz 3u geciyo hep bebek kilo aldi ben hic kilo almadim
MucizemE Denizz01 yok canım ne geç kalması ben denedim 34 haftalık kızımın kilosu gayet iyi yumurta bende yemedim haşlama hala da yiyemiyorum doktorum da pişir ye dedi onu da o şekilde yiye biliyorum
Denizz01 Ssulee ohh maşalllah bende yoğurda başladım da sade yiyemiyorum saltalık doğradım muz doğruyorum öyle de olur dimi
symkbnz Canım sıkıntı etme bebek zaten senin depolarından alacak ilk aylarda,şuanki beslenmen bebekten çok senin için önemli kendinden giden vitaminleri dolduracaksın , ben 35 haftalık hamileyim toplamda 8 kilo almadım bile ama bebek gayet iyi ve bir hafta önde gelişim açısından :) çokta sağlıklı beslenmiş sayılmam ve hiç bişey için geç kalmış değilsin
Denizz01 symkbnz 5 kilo vermiştm ama geri almışım şeker falan yemiştim bahramda çatladım şimdiden moralim biraz bozuldu 90 olmuşum 100 le ancak doğururum yaa daha ilk gebeliğim o yüzden ben değilde çocuk kilo alsın istiyorum ya
symkbnz Anladım canım ama senin kilo alıp vermenle alakalı bişey değil onu demek istedim o yüzden için rahat olsun.bak mesela benim eltimde ilk 4 ayda 9 kilo verdi sonra 7 kilo aldı ve doğum yaptı yani -2 kilodayken doğurdu :) ama bebek çok iyiydi 3 kilo doğdu ve tabi şuda var bebeğin kilolu olup olmaması sağlıklı olduğu anlamına gelmez o yüzden kendini böyle şeyler düşünerek germe bebek her türlü ihtiyacını senden alacak çünkü
Denizz01 symkbnz ben biraz abartım şu bauram üstü şeker yedim çok domdurma yedim tatlı uediö gerçekten abarttım verdiklerimde geri gitti bide bünyem çok çabık kilo alma müsait 55 le evlenmiştm 90 ile hamime kaldım 3 sene de . Şimdi yine 90 100 le doğar 😂😂
symkbnz Denizz01 sen bayağı coştun :)) sağlıklı beslen fazla kilo almadan beslenmeye çalış çerez türü çok tüket meyve ye bol bol,kilo sana zorluk çıkarır sonra
Minanin_Annesi 4 kilo üstü bir bebek doguracam 😉 kendim cok kilo almadım 10 kilo aldim Ama bebis maşallah çok aldı normal doğum istememe rağmen olmayacak 😒 Ben hep sağlıklı beslendim son aylarda meyve ve kuruyemiş çok tükettim sanırım ondan dolayı aldı incir ceviz badem muz bunlar aldırıyor 😊son ay hurma ye çok da kilo alması için uğraşma son haftalar alıyor illa ki
FatmaOrhan Zeynepeymen peki ya kabızlık nolucak 😬 ben daha 13 . Haftadayım sürekli kabızlık sorunu yasıyorum kayısı fln de yesem olmuyor muz yemiyorum korkumdan