Asyamira leyla_ok Halletmişsiniz bir çok şeyi ne güzell ☺️ bizde 29+3 üz tam, kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum bu bir iki hafta içerisinde. Onun dışında mide yanması beni de mahvediyor 🥺
leyla_ok Asyamira İmkanın varsa hiç geçiktirme hallet.İnan dünün bile bugününle bir olmayabiliyor.Basit gibi duruyor ama belim koptu ütü yaparken. Herşeyide minicik🥺ütüsü biraz daha zor.😆
01-adana Asyamira dıkkat edın bende de var aslında gece çok kalkıyorum bazen dalarmışım uykumda eşim uyandırıyor yan yat. Dıye uyarıyor 😉😊 sağ Salim kucaklarımıza alalım da ınşallah 🙏
Asyamira 01-adana evet bende suçlu hissediyorum kendimi öyle bulunca 😂😂 hepimiz sağlıkla kavusalim insallah 😻☺️
Asyamira leyla_ok Evet evet bende de sırt ağrıları falan oluyor artık baya da zorluyor bir an önce halledicem 🙊😂
Asyamira CananDmrkle hahah ağırlasma hissiyati da geliyor ve en kötüsü en zor aylarimiz yilin en sicak ayları 😂😂
Elif5361 Asyamira 29+4 Haftalığım eksiklerim henüz bitmedi sürekli birşeyler çıkıyor ☺️Onun dışında bebeğim hep midemde ve taş gibi sertleşiyor bazen 🙊☺️Sabırsızlanıyorum gün geçtikte Sağlıkla kavuşalım 🌺
Asyamira Elif5361 maaleseff eksikler hazırlıklar hic bitmek bilmiyor ama olsun bir sekilde tamamlanacak ☺️ insallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım 🙏☺️