Evintoprak Evet eylül de dogum yapacak anneler nasil gdiyo hersy yolunda mi kiz mi geliyo erkek mi🤗🧚♀️
evaburak95 Evintoprak kızım olucak inşallah ☺️ Sadece ayaklarım ve belim çok ağrıyor 🥴 bir de zaman hiç geçmiyor 😅
Tugba4 Evintoprak benşmde tahmini doğum 22 eylül ama oğlusum sabırsız olur erken gelirse bilemem 😂 23+3 haftalığız benimde bel ağrısı ve mide yanması dışında çok bir sıkıntım yok iyi gidiyo zaman geçmiyo sanki 😂
ilayda_tasdemir Eylülü bulur mu bilmiyorum kızım olucak yorucu geçiyor kramplar ve akıntım çok oluyor 😒
Ayssenurkndss esraemreee bizimde 15 Eylül oğlumuz olucak Allah’ın izniyle 🙏💙erkek bebek geç gelir diyorlar ama bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda yavrularımız ☺️🙏💙
PurpleTail Tugba4 aynı tarihler de doğum yapacağız aynı sorunlar bende de var☺️ Genel olarak çok rahat bir hamilelik geçirdim ama oğluşum üzmüyor
Tugba4 Oo maşallah siz baya kilo almışsınız ben bulantılı dönemde 4 kilo vermiştim 1 kilo almışım -3 deyim 😂😂 ama göbeğim sertleşti birazda çıktı başka yerden kilo vermişim heralde 😂
Minik_kalplim_ Evintoprak kızım oluyor 🎀🍓 ToplAnıyor bide sabahları kramp geliyor bacağıma bağırıyorum 🥺 onun dışında iyi 🙏🏻
gokhande Evintoprak Metehan geliyor 🥰 yarın 24 haftalık oluyoruz 19 Eylül son tarihimiz 😊 bel sırt ağrısı ve kasık ağrısı var aşağıda olduğu için baya can yakıyor ama olsun iyi olsun da 🤗
Pamugunannesi1 Evintoprak Oğlum olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum 🧸 Tuvalet kapısındayım onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok 🤗 53 kiloya düştüm hamileliğimin başında şimdi 61 kiloyum 🙄