haticeD08 alininannesiii Aventin emziğinden çok memnunum. İki ay emzik almadı oğlum aventi aldık anında aldı. Biberon lansinoh kullanıyorum. Ondan da memnunum.
Basakgul alininannesiii Bence hemen almamalısınız ben ikisini de almadım.Gerektiğinde alinabaikiry kendinizi şartlamayın
Gozdeku alininannesiii emzik avent ultra air. Biberon pompa setinin içinden çıktı. Onu deneyeceğim önce. O da mamajoo.
busrabyrm97 Biberon Philips avent cam birde tomme tippe var mutlaka denemek istiyorum gaz sancısını önlüyormuş emzik de kesinlikle bibs
Calisananne25 Hepsini avent almayı düşünüyorum çevremde kullananlar hep memnun biberondan da emzikten de
Aryakusveannesi Kesinlikle tommee tippe antikolik seti biberon tavsiye ediyorum. İçerisinde bulunan hava almayı engelleyen filtresi sayesinde gaz problemi neredeyse hiç olmuyor. Emzikte tommee tippe ve wee baby.
zllcnlky alininannesiii biberon lansinoh aldım, ablam kullandı bebekleri sevdi onun, inşallah bizimki de sever. Emzik için philips avent soothie emzik çok önerildi, henüz almadım ama bakınıyorum bende
Taze_gebe alininannesiii ben kaşık biberon aldım ama başka ne almalıyım bilmiyorum kimi diyor emerse gerek yok kimi diyor alınmalı sadece meme reddi vs muhabbeti nedeniyle ni tane bari olsun diye kaşık biberon aldım bilenler aydınlatsın valla beni de 😂
busrabyrm97 Taze_gebe geçen de yazişmıştık deterjanla ilgili sizinle biberon ve emzik konusunu çok iyi araştırdım ve meme reddi olmuyor zaten mecbur kaldıkça kullanılıyor biberon kesinlikle biberon tomme tippe bebeğe hava yutturmuyo ve gaz sancısını önlüyor emzik de anne göğsü en uyumlu ve meme reddi yapmayan kesinlikle bibs
Aden133 alininannesiii bence en iyisi avent ilk bebeğim asla biberon emzik almadı avent biberon hemen tuttu