Ankaku TuBiiSs olmaz yoğurtla başka uç gün kuralı yap yarim cay kaşığı - 1 çay kaşığı- tatlı kaşığı gibi üç gün dene herşeyi öyle alerjisi yok.sa devam.et ..
Elif0712 TuBiiSs evet bir yasindna once sut vermeyin ama ben 9 10 aylikken denemistim iki yasina kadar icmedi bnm kizlar sut meyvesuyuyla karistirarak icirdim muzu kasik mamasiyla verebilirsin bebe bisküvisiile verebilirsin
balbocegim27 TuBiiSs yiyecekleri karıştırmadan önce ayrı ayrı ver ki tadlarını ayırt etsin damak tadı oluşsun sevip sevmediği şeyleri oda bilsin benim fikrim tabi siz bilirsiniz
Ankaku TuBiiSs alerjisi yoksa karistabilirsin fakat önce tek tek vermen daha iyi tadini alsin ayırt etsin
Elif0712 TuBiiSs suda olur rezene cayi hazirlayip onunla sulandirabilirsin yarma haslayip suyunu verebilirsin cok faydalidir
Elif0712 TuBiiSs hayir sarma olurmu bildigimiz yarma corbasi oluyorya annelerimiz yapar onu haslayip suyunu verirdim hafif denesiyle yogutla karistirip corba yapar icirirdim besin degeri cok yuksek ve faydali sarma yermi yeni baslayan cocuk
feyzaa34 TuBiiSs ben kızımda 4 aylık başladım görümcem Almanya’da orda öyleymiş erken başlanırmış 2. Dede hemen 4 aylık olsun başlıcam havuç kabak elma bunların suyuyla başladım süzgeçten süzdüm