Zezeeeyyldrm Sultan2147 benimde ilk benimki dışardan tekmeleri belli oluyor ilk damar atması gibiydi şimdi dışardan baya belli şiddetli😊
Kara1833 Zezeeeyyldrm ooo ne güzel bizde hemen o haftalara atlamak istiyoruz ama 😂😂 malesef Amin inşallah sağsalim kavuşuruz miniklere 🤲🤲🤲❤️
Zezeeeyyldrm Kara1833 inşallah bende bir kayıptan sonra bugünlerin hayalini kurdum ravbim kucağımıza aldığımız günleride nasip eder inşallah zaman su gibi geçiyor sende görürsün inşallah.♥
Kara1833 Zezeeeyyldrm amin inşallah yaa çok istiyorum kokusunu öpmeyi sarılmayı rabbim nasip etsin 🤗🤗🤗🤲🤲🤲
nur_bekir Aslanannesi1 18+5 de doktorum kesim tarih verdi ekim ayında olacak demişti ama gününü yeni söyledi
nur_bekir Aslanannesi1 bide benim ikinci gebeliğim ilki zorunlu sezeryandi o yüzden sezeryan olucagim
Aslanannesi1 nur_bekir bizde 19+2 yiz canım normal doğum tarihi 21 ekim olarak gözüküyor ama sezeryan olacağı için değişebileceğini düşünüyoruz belli olurmu bizde sorarsak zaten kontrole haziranın sonunda gideceğiz o zamanda 23 haftalık olmuş oluyor
nur_bekir Aslanannesi1 doktordan doktora da fark ediyor bence benim de normal doğum olsaydı 27 ekim okucakti ama sezeryanda zaten 20 gün erken alıyoruz 39 a girmemizini bekliyoruz dedi doktorum bana
bebisim-_00 Kara1833 20+0 İm bikac gündür sırtımda sağ üst kemiğin alti tarafta aşırı ağrı var ne yatabiliyoeum ne oturabiliyoeum akşamları geceleri artiyor
Kara1833 bebisim-_00 doktoruna sordunmu normalmi hani ilkse rahim büyüyyor ondan ama ikinci falansa olurmu böyle bilmiyorum benim ikinci oluyor ama seninki ladar değil 🙄 çok fazlamı yoruluyosunuz acaba yada ayaktamı duruyorsunuz
Serifeberay 20+4 olduk oğlumuz olacak 🙏💙 en son 5 kilo almıştım haftaya cuma günü detaylıya gircez bakalım beyimiz ne durumda ☺️ Bu arada Erzurumda yaşıyorum varsa Erzurumlu anneler tanışalım 🌸
Kara1833 Serifeberay rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin bizde pülümürdeyiz temmuza kadar erzuruma 3 saat falan sanırım burası 🤗