Kara1833 Zyneepemree kilosunun falan yazdığı yerlerde yazılı olması lazım ama tabi belki yazmıyorda olabilir hepsi aynımı bilmiyorum
Kara1833 Nese_bas akıntı normal diyor doktor bazen fazlalaşıypr bazen azalıyor bende 🙄 rabbim sağ salim kavuştursun yarıladık yolu 😁 sağlıkla gelsin minikler 🤲🤲🤲❤️
Kara1833 YuvarlanamayanPandaa giresun bizim ama ilçe belli değil bakalm amin inşallah öyle olur rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin 🤲🤲🤲❤️
Sultan2147 MERBAR4 yaa bende hiç almadım kilo tartıda aynıyım hatta başında 5 kilo verdim oğlan olacak benimde inşallah
Ruj000 Sultan2147 yaa doktorunuz kilo alma knusunda bsey demedi mi ben bir kilo aldm doktor kilo almani istyorm dedi bikac gun once bnde kilo almaya baslamadm diye seviniyordum ama doktr oyle deynce endiselendm bebegin kilosu iyi dedi aslnda 364 gr bebek haftam 21+2
Dereyee Ipeknur bizim de 23.hafta 💙 aynı şekilde eylül sonu ekim başı 🙈 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏼
Cansel0694 Kara1833 17+4 olduk 3 kasim gözüküyor ama sezeryan olacagi icin ekim 22 dogum tarihimiz 🙂 kilo almadim henuz iyi geciyor simdilik 🙃
Kara1833 Cansel0694 ne güzel bemde alamadım kilo 😁 alayım diyom alamıyom bi hamileyken kilo alıyom rabbim yavrularımıza sağlık sıhat versin sağ salim kavuşalım inşallah 😍😍🤲🤲❤️
a_burcu_bur Cansel0694 doktorunuz mu söyledi tarihi, ben de sezaryen düşünüyorum ama doktorla hiç konuşmadım henüz.
Happy-41 Cansel0694 bende 17+5 oldum saat 12 itibarıyla 😊doğum tarihini hiç konuşmadık doktorumla acaba ne zamana denk geliyor diye merak ediyordum Ekim gibi diye tahmin ediyorum ama tam tarih ,bilemedim
Zezeeeyyldrm Gece 12 den sonra 21+2 olacaz ekim başı eylül sonu gibi heralde öyle görünüyor ilk gebelik olduğu için doğum şekli henüz belli değil 😊 Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ♥
Kara1833 Zezeeeyyldrm ooo ne güzel bizde hemen o haftalara atlamak istiyoruz ama 😂😂 malesef Amin inşallah sağsalim kavuşuruz miniklere 🤲🤲🤲❤️