Zyneepemree Kara1833 ya boyumuzu tam bilmiyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi sormakta aklıma gelmedi burda herkes boyu da yazınca merak etmeye başladım 😂 boyu kısa olanda korkacaksın diyorlar ama bilemedim😂😂 Allahım size de sağ sağlim almayı nasip etsin 🙏☺️
Kara1833 Zyneepemree ultrason kagıdında yazıyor aslında ordan bakabilirsiniz 😁 bakalım dogsun da bi rabbimin izniyle ozaman görecez nasıl olacak 😂
Kara1833 pnrysfdnz inşallah sağ salim kucagınıza alırsınız yavrunuzu çok heyecanlı bir durum 😁 bende sezeryan olucam ilkinden dolayı
Kara1833 Mervebd bebekten bebege değişiyor aslında doktor bişey demediyse endişe etmeyün rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin 🤗🤲
Kara1833 YuvarlanamayanPandaa rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin bende sezeryan olucam oyüzden ekimin 2 haftasında dogum olur muhtemelen rabbimün izniyle sağ salim kavuşalım 😁 zaman geçmiyor ama heyecandan
YuvarlanamayanPandaa Kara1833 valla aynen zaman geçmiyor ekime kdar sanki aşırı uzun bir zaman var çatlıyorum resmen 😂😂
Kara1833 Ilkayy cevap verdim ama etiket olmamış kusura bakmayın 19 hafta olucaz bugün 12 den sonra 🤗🤗
Elvinimm Kara1833 20 haftaligiz bizde kizimla ikinci gebeligim 18 haftalikken 270 gram dik ben ise 1 kg aldim
Kara1833 Ilkayy 🤗 rabbim sağ slim kavuşmayı nasip etsin hepimize olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu rabbim🤲🤲🤲🤗
Kara1833 YuvarlanamayanPandaa evet ya indan bir düşünüyor bu zaman geçermi diye geçiyor ama valla ben ilk öğrendiğimde nekadar dı şimdi nekadar oldu 😁 inşallah bunfan sonrasında su gibi akar 😂
Tgckbr Kara1833 bizimde Ekim 23 nasipse doğum🥰 Tam 19 haftalik olduk bugün 🤲❤️ Dün muayene de 267 gramdi ☺️
Kara1833 Tgckbr sezeryan olunca ben erken doguruyorum 🤗 normalde 22 24 ekim arası görünüyor rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin hepimize🤲🤲🤲🤗
Semarasemra Kara1833 Gullum bizde bugun tam 19 haftalık olduk , 16 haftaliken doktorum 173 gram dedi ,dogum 24 ekim ama bende sezeryam olmayı istiyorum , tahminen 10 ekiim olacak Allahın izniy’le 🤲🏻💙🥰
YuvarlanamayanPandaa Kara1833 yok anam bana gene az geçmiş gibi geliyor diyorum o kadar geçti 20 hafta anca olduk diyorum birazda daraldım iyice eşim asker doğuma izine gelecek bir an önce hem kızıma hem kocama kavuşsaam diye ne yapacagımı şaşırdım
Dilara61 21+5 daha dün detaylı ultrasyonum vardı 450 gr 31 cm denildii 😃 ben ise 6 kiloyla yola devam ediyorum 🙈
Kara1833 Dilara61 😁 gene az ya olsun gider o kilolar bence maşallah rabbim sağsalim kavuştursun yavruna 🤗🤗🤲🤲 cinsiyet neydi
Kara1833 Mltm88 ben ilk hamileliğimde 22 23 kilo aldım hiç te dert etmedim açıkcası yer yer yatardım sonra gitti o kilolar 😂😂 rabbim bebegine sağlık sıhat versün gider kilo kalmıyo kalsa kalsa 3 4 anca kalır 🤗
Kara1833 YuvarlanamayanPandaa evet öyle zor oluyor benim eşimde askeri personel ama beraberiz allaha şükür şimdi bide tayin işi var 26 haftalık falan olacam ev taşırken 😒 rabbim sabır versin ama geçer ya sonra dersin ne çabuk geçti bu zaman 🤗🤗 rabbim büyük
Dilara61 Kara1833 Amin amin hepimizi inşallah 😇 Erkek cinsiyeti 16.haftada öğrenmiştim detaylıda da aynı söylediler