Mom726272 Kara1833 20+6 haftalık bebişle selamm💜 cinsiyet henüz öğrenemedik başından beri 3 kg aldım en son 55 tim şuan kaç oldum bilmiyorum detaylı ultrason haftaya bakalım o zaman kesin öğrencez kızmı erkek mi bu arada 2. Gebeliğim 3 yaşında 1 oğlum var
Dilekcnkn Kara1833 19 haftalığım 19+3′de 279 gram 21 cm dedi doktorumuz çok şükür iyiyim bel ağrısı dışında
Kara1833 Ilkayy cevap verdim ama etiket olmamış kusura bakmayın 19 hafta olucaz bugün 12 den sonra 🤗🤗
Kara1833 Bynkelebek ne güzel rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤗 çok heyecanlı bir durum cinsiyet bellimi
Dereyee Ipeknur bizim de 23.hafta 💙 aynı şekilde eylül sonu ekim başı 🙈 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏼
Kara1833 Mom726272 benimde ikinci ilki kızdı kavuşamadık rabbim öyle yazmış şimdi oğlum olacak 🤗 kilosu falan iyiydi boyu biraz ven gibi kısa olacakmış doktor öle dedi 😁 bende 41 kiloydum 44 oldum 😁😁
Ozlemm92 Mom726272 Bi de 20+6 :) biz öğrendik cinsiyeti kızımız olacak inşallah😍 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😇🥰
minikprensimmm123 Mom726272 Aaa aynıyız canım senle 20+6 bende ağrıların varmı canım bel ağrısı veya kasık ağrısı adet sancısı gibi
Kara1833 Dilekcnkn bendede oluyor sıklıkla biz doktora 17+2 gibi gitmiştik ozaman 16 cm 184 gram dı iyi dedi doktor 😂 boyu anası gibi kısa olacakmış biraz ama olsun ❤️ rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🤗🤗
Kara1833 MERBAR4 ne güzel ben zaten zayıfım kilo alayım diye ugraşıyom ama alamıyordum hamile kalınca alıyorum tabi oda dogumdan sonra gidecek 😁 rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah yolu yarıladık ❤️🤲
Sultan2147 MERBAR4 yaa bende hiç almadım kilo tartıda aynıyım hatta başında 5 kilo verdim oğlan olacak benimde inşallah
HilalYlmz Kara1833 20+4 olduk çok şükür ☺️3kg aldım bu zamana kadar 😂 bakalım 10 haziranda detaylımız var küçük beyimiz nasılmış umarım sıkıntısız sorunsuz bi şekilde atlatır evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız💙🌸
Kara1833 HilalYlmz amin inşallah negüzel 🤗🤗 biz detaylıyı 22 haftada yaptıracaz hiç te tecrübemiz yok 😁
Zeynep007 Kara1833 aaaa gerçekten mii anne karnında anlaşılıyor muymuş boyunun kısa olacağıı ? Benimde boyum kısa ama eşim uzun anneye mi çekiyormuş boy nasıl öğrendiniz bunu ?
Zyneepemree Kara1833 21+4 haftalığız dün detaylı ultrasyonda girdik Allah’a şükür her şeyimiz güzel çıktı ultrasyonda 22 haftalık gözüküyor 470 grammış haftasıyla uyumlu dedi doktorum şuanlık bi sıkıntımız yok☺️
Kara1833 Zyneepemree ne güzel rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin doguma kadar sağ salim böyle ilerlesin inşallah bizim bi boyumuz kısa biraz ama olsun😂 minnacık oluruz bizde
Zyneepemree Kara1833 ya boyumuzu tam bilmiyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi sormakta aklıma gelmedi burda herkes boyu da yazınca merak etmeye başladım 😂 boyu kısa olanda korkacaksın diyorlar ama bilemedim😂😂 Allahım size de sağ sağlim almayı nasip etsin 🙏☺️
Kara1833 pnrysfdnz inşallah sağ salim kucagınıza alırsınız yavrunuzu çok heyecanlı bir durum 😁 bende sezeryan olucam ilkinden dolayı
Mervebd Benimde 18+5 bugün gittik doktora 18 cm 220 gram gelişimi normal dedi ama bana sanki biraz az gibi geldi kg ve boyu yorumlara vs bakınca
Kara1833 Mervebd bebekten bebege değişiyor aslında doktor bişey demediyse endişe etmeyün rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin 🤗🤲
YuvarlanamayanPandaa Sezeryan oldugu için ekim başı falan doğuma inşallah 20+2 den burdayım ikinci hamşleliğim 4 yaşında bir oğlum var kıza hamileyim şimdi 19+4 ken 20 cm 270 gramdı şuan nasıl bilmiyorum🥰😍😍
Kara1833 YuvarlanamayanPandaa rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin bende sezeryan olucam oyüzden ekimin 2 haftasında dogum olur muhtemelen rabbimün izniyle sağ salim kavuşalım 😁 zaman geçmiyor ama heyecandan