Rabia_solmaz Merhaba hanımlar yüklenmiyor fotoğraf acil hı sorum var şuan lavoboya gittim ve iic camasieimda jel gibi hafif kahverengi biseyler vardı bu Nisan mi nişansa ne zaman doğum olur lütfen bilgilendirirseniz sevinirim🙏🤦 Bu arada 36+5
ZZeyynePP Rabia_solmaz nişanın olabilir canım ama belli olmuyor kiminin bi kaç saate kimin iki gün sonra kimin bir hafta sonda doğuyor bebeği sancım falan varmı
Azizecakir Rabia_solmaz nisandır büyük ihtimal sancılarınızı takip edin bazen hemen doğum oluyor bazen 2 hafta sonra
Prettybaby Rabia_solmaz merhaba benim 3 gün oldu bahsettiğiniz şekilde nişan geldi ama hala doğum vs yok korkmayın hemen olacak diye birşey yok bazen 10 gün sürdüğü oluyormuş
Rabia_solmaz ZZeyynePP Yok sancım canım altımda ıslaklık hissedince lavaboya gittim ilk gebeligim kahverengi sümüksü bı yapıda bişey olunca siz daha bilgilisinizdir die size sormak istedim inşallah biraz daha bekler 🙏
Rabia_solmaz Azizecakir Teşekkür ederim inşallah bekler bakalım suyumun gelmesi mi bekleniyor sancı mi takip ediliyor bu olayda peki ?
Minik1bey Rabia_solmaz Sancılarını takip et canım. Nişan sadece rahmin artık doğuma hazır olduğunun belirtisi korkma stres yapma. Bende 1 hafta önce geldi hala bkeliyorum ne sancım var ne başka bişey.
Defne28 Rabia_solmaz suyun gelirse de sancın başlarsada hastaneye git kesinlikle her ikiside doğum başlangıcı.. 37 den sonra bebeğin gelişimi tamamlanmış oluyor zaten korkmayın erken gelmesinden🥰
Rabia_solmaz Minik1bey İnşallah bende de bekler valla birden görünce şuan cok stres yaptım hemem hastane çantasını hazırlamaya başladım 😞
Rabia_solmaz Defne28 Zaten şuan kilosu vs iyi dedi doktor 3 kilo şuan gelsin de birden olunca strese girdim ,🙏
Minik1bey Rabia_solmaz İyi yapmışsın canım hastane çantan kenarda dursun. Ne olacağı belli olmaz . Sağlıklı olsunda gelsin bişey olmaz. Bak biz 39 haftalık olduk ne gelen var ne giden gelsin diye neler yapıyoruz 🤦🏼♀️ böylesi daha kötü emin ol
Defne28 Rabia_solmaz kendinizi piskolojik olarak hazırlayın, çantanız vs herşey hazırdamı? Herkezin dediği gibi bugünde olabilir 10 gün sonrada.. ben hergün dört gözle bakıyorum acaba birşey varmı diye ama nafile 😂😂
Rabia_solmaz Defne28 Yok şimdi hazırlıyorum hep yarın yarın dedim bugün birden olunca herşey tamamdı bı valize koyuyorum 🙂
Defne28 Minik1bey ah sormaaa hiç belirti yok🤷🏻♀️ Arada bi adet sancısı biraz baskı ama okadar nadirki.. sanki bıraksalar 45 haftayı görecek gibiyim😂😂😂