bitanembugram Semaarya Benim gittiğim hastane 4 çeşit var fiyatı 69 dan 140 arasında hangisini isterse doktor o fiyatı söyleriz dedi 140 a yaptırdım çünkü bende supheleniyordu şeker için baya bı arastirma yapmışlardı
zeytinkiz Faziletsolak Merhaba gidip direk tahlil için mi ödeme yapıyorsunuz yoksa kadın dogumdan randevu falan mı istiyorlar? Süreç nasıl acaba?
Faziletsolak zeytinkiz hayır randevu almanıza gerek yok sabah erken saatte aç gitmeniz gerekiyor 8 de gittim ben ilk kadın doğum katına çıkıp söyledim kayıt açıldı ödememi oraya yaptım sonrasında laboratuvar katına inip testi yaptırdım
Faziletsolak zeytinkiz bu arada bana 75 lik yükleme yapıldı 50 ve 100 de fiyat değişiyor mu herhangi bir bilgim yok maalesef
Esma__ Semaarya özel hastanede yaptirmaya gerek yok devlet hastaneleri sgkniz filan varsa yapiyo kontroller özel hastabeye gidiyorum kan şeker yükleme için devlet hastanesine gidiyorum
zeytinkiz Faziletsolak cok teşekkürler, doktorum benden de istedi ama kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda
AyseguLena Semaarya benim kayıtlı olduğum sağlık ocağı yapmıyor, memorial’a gidiyorum 55₺ verdim içeceği de kendileri vermişti canım
Smyyetekeli Semaarya kendi isteğim di doktorum yapılsa iyi olur tavsiye ediyoruz dedi sadece bende ben istemiyorum dedim