Tgb91 Rabianur53 gebeliği tam bilmem ama normalde sağlıklı olanda kavrulmamıştır ben o yüzden çiğ badem yiyorum
Boncukgiller003 Rabianur53 çiğ tüket cnm kuruyemişleri. Hem kilo yapmaz hemde çiğ olanı daha çok faydalı 💕
mothers_baby2021 Bütün kuruyemişleri çiğ olarak tüketmenizi tavsiye ederim .Kavrılmuş olanlar direk yağ olarak dönüyor bir faydası yok malesef
Rabianur53 Çiğ bademi sevemedim bir türlü ya yararlı diye yemekte istiyorum. Kavrulmuş olma daha hoşuma gitti 😅 Cevizi gebeliğimin başından beri hergün yiyorum 😇 @Tgb91 @poyrazinannesi3547 @mothers_baby2021
Rabianur53 Canlarimbenimm evet ya bende hiç sevemedim. Hayatımda ilk defa denedim hiç benlik bişey değil 😅
Rabianur53 Boncukgiller003 eşim çig aldı sevmedim diye kavrulmuş aldırdım. Sevedim ama çiğ yemek daha iyiyse mecbur çiğ yemeğe devam. Teşekkürler 🤗❣️
karamelito Rabianur53 kavrulmamış çerez ürünleri daha iyi diye biliyorum. Çünkü alınan vitamini azalıyor kavrulunca. Allah affetsin tabi ki kavrulunca tadı daha güzel ama bebeğim için şimdilik sabırla çiğ yiyorum😅
Rabianur53 karamelito Evet ya her şeyin kavrulmuşu daha güzel oluyor.Allah bana da sabır versin 😇Günde ne kadar tüketiyorsunuz 🎈
Beyzan Rabianur53 ben gebelik için değil ama genelde yiyeceksem kavrulmamis yiyorum içindeki yağlar daha sağlıklı halde oluyor.
karamelito Rabianur53 bir avuç kabak çekirdeği, bir avuç badem. Dozunda yemeye çalışıyorum genelde, abartmadan.