Bolkopuklukahve Kızlar 6 haftalık gebeyim 1 yaşında oğlum var kadın doğuma gittim bana tüm vitaminin olduğu içinde folik asitte dahil olan bir hap verdi günde bir tane içiyorum fakat bagzi arkadaşların karışık vitamin içinde deil de folik asit i ayrıca almamı söylüyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi güzel anne adayları😘
Zelsonr Bolkopuklukahve Bilgim yok canım ama bence de sadece folik asit kullansan daha iyi olur gibi geliyor bana🤷 Tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir. Ben folik asiti sade kullandım.
balbocegim27 Bolkopuklukahve canım ben başta sadece folik asit ictim 2 ve 3. Ayda sonradan 14 haftalikken doktor bi vitamin verdi içerisinde yine folik asit varmış ama hangisi doğru olur bilemiycem başka bi doktora daha daniş vitaminin içerisindeki folik asit dozu da günlük alman gereken miktarı karşılıyor sa bence sorun olmaz
Nzlozkn Bolkopuklukahve sıkıntı olmaz bende gyboll kullandım ilk 3 ay içinde folik asit dışında da ek vitaminler vardı doktorum yazmıştı çok da faydasını gördüm 2. Tramestra geçince farklı doktora gittim o da yalnızca imom yazdı onda da hem omega hem de ek vitaminler var ve hamileligim sadece bu iki ilacı kullanmakla geçti
[silindi] Bolkopuklukahve aç karnına sadece onu iç canım vitamin içinde 12 hafta sonra feramat ve decavit verçek onu kullanıcan
Buseylul Bolkopuklukahve canim ben OmePa Vm kullaniyorum doktorum verdi icinde folik asit ve tum vitaminler var
Buseylul Buseylul en basindan beri onu kullaniyorum suan 15 + 6 yim ve onu kullanmaya devam edelim dedi doktorum
mervenazlis cogunlukla ilk 3 ay sadece folik asit, sonrasinda multivitamin devam ediliyor.. ben ilk 3 ay ocean’ in folik asidini kullandim methl folat olarak geciyor, 3 ay sonrasi ocean mummy multivitamine gectim.. cogunlugu takip etme de fayda var:)
melike5461 Bolkopuklukahve benim doktorum tek folik asit vermişti canım ama arkadaşım senin dediğin vitaminli olan folik asitten kullandı ikimizde doğum yaptık hiç bi sorun olmadı doktorun verdiyse kullan demeli onu uygun gördü 🤗
Beyzan Bolkopuklukahve emziriyor musunuz ban doktorum emzirdigim için direk Multi vitamin verdi içindeki yeterli dedi bir de herkesin folik asit seviyesi farklı. Bedava dağıtılır gibi folik asit alıyor herkes sonuçta her şey gibi onun da fazlası zarar
Asil_Egem Bolkopuklukahve canım ben ayrı kullanıyorum folikasit ama kuzenimin eşine doktor tüm vitaminler içinde barındıran folikasit de dahil onu vermişti o hamileliğinin başından sonuna tek bir ilaç onu kullanmıştı gayette sıkıntısız geçirdi oğlu şimdi 2 yaşında sonuçta onunda içinde folikasit var birşey olacağını farkedeceğini sanmıyorum
ivmenas Bolkopuklukahve orani ne karisik vitamindeki folik asitin ordan kiyaslayabilirsiniz. Bana ilk 3ay sadece folik asit verdi doktorum sonra karisik vitamine gecti
Dilekcnkn Bolkopuklukahve Ben folidoce+B12 kullandım içinde bir sürde vitamin vardı doktorum zararlı olsaydı vermezdi zaten şimdi 19 haftalığım vitamin kullanıyorum içinde değişik bir sürü vitamin var demek ki onlarıda almamız gerek ki doktorlar veriyor ☺️
ogretmen_anneee Bolkopuklukahve canım günlük 400 mcg folik Alman lazım. Muhtemelen o multivitaminin içinde folik değeri yazıyordur 400 mcg yazıyorsa ekstra içme canım
Bolkopuklukahve ogretmen_anneee Evet tatlım 400 mcg yazıyor onzman korkmayayim evet çocukta emzirdigim için karışık bir verdi