Pinarersin Uykucusirine demekki bana öyle değil ben en baştan beri ona gidiyorum ama sessiz sedasiz hic konusmuyor konusurken azarliyor gibi konusuyor cok mutsuz cıkıyorum yanından inanki. hic güler yüz yok size öyle degilmi .
Pinarersin Uykucusirine ben yengemin tavsiyesiyle gittim ben böyle diyince oda cok sasiriyor ama neden bana karsı öyle anlamadim hasta ayrimimi yapiyor yani hic ilgili degil ki 🤔
Uykucusirine Pinarersin cok sasirdim gerçekten bebekle ilgili konusur anlatir bana kilo yüzünden kiziyor kilo almami istemiyor çünkü zaten kilolu hamile kaldim. Ben her girdigimde ses kaydediyorum..
Pinarersin seymen bu ay akın beye aldim bütün arkadaslarim oma gitti ablaminda doktorı oydu okadar güler yüzlü ilgili bi doktor görmedim 😄 randevu gününü dört gözle bekliyorumm
Aysegkdemir seymen dogumu normal miydı acaba yoksa sezeryan miydi can k fazla bir ilgisi olmadıgı icin gzoum korkuyor sezeryan amelytm gzul olmz dıye
Pinarersin Uykucusirine size şöyle diyim kilosunu söylemedi bana en son kontrolde sordum sonradan verdiği cevap ultrason kagıdında yaziyor ben ordan bakmayi bilmem sen bana diyceksin herseyini öyle degilmi.
Glfdn seymen evet canım akın bey bende memnunum gayet iyi bir doktor ben kendisine 20 haftalarda başladım daha önce çok yoğun olduğundan randevu alamadım
seymen Glfdn Evet baya yoğun bir doktor. Ben de 16. Haftamda başladım ancak gitmeye. 😊 En son ne zaman gittiniz ve ne zaman gideceksiniz? Alttan muayene ile ilgili bir şey dedi mi?
Glfdn seymen yok demedi öyle en son 30+5 de gitdim bidaha ki randevum 37+5 de aslında 36+5 di ama tatilde olacakmış ertelendi sizin nasıl?
seymen Glfdn Ben de 8 haziran 32+5’te gittim. 9 temmuza verdi bir dahaki randevuyu. 37’lerde olacagım sanırım. Nerde oturuyorsunuz?
Elisa seymen Akın bey telefon numarasını vermiyor zaten acil bir durum olduğunda hastaneden ulaşılmasını söylüyor