seymen Glfdn Evet baya yoğun bir doktor. Ben de 16. Haftamda başladım ancak gitmeye. 😊 En son ne zaman gittiniz ve ne zaman gideceksiniz? Alttan muayene ile ilgili bir şey dedi mi?
Glfdn seymen yok demedi öyle en son 30+5 de gitdim bidaha ki randevum 37+5 de aslında 36+5 di ama tatilde olacakmış ertelendi sizin nasıl?
seymen Glfdn Ben de 8 haziran 32+5’te gittim. 9 temmuza verdi bir dahaki randevuyu. 37’lerde olacagım sanırım. Nerde oturuyorsunuz?
Elisa seymen Akın bey telefon numarasını vermiyor zaten acil bir durum olduğunda hastaneden ulaşılmasını söylüyor
MervezkanYamal zeyolin ben kısmetse isteyerek sezeryan olucam aslında norml doğumu öneriyor ama herşey sende bitiyo seni zorlayamam o gün geldiğinde üzmem seni dedi sağolsun.
Pinarersin Uykucusirine size şöyle diyim kilosunu söylemedi bana en son kontrolde sordum sonradan verdiği cevap ultrason kagıdında yaziyor ben ordan bakmayi bilmem sen bana diyceksin herseyini öyle degilmi.
Uykucusirine BetlAslan 20 haftaligim bende canim. Bende memnunum simdilik iyi gidiyoruz yaprak hanimla 😊Size detayli ultrason icin nereyi önermişti