Kiymtaysenur zeynepbalci sırt üstü koyamıyorum korkuyorum kusar boğulur felan diye sağ sol yatırıyorum
Dolunayyy Elifaltun burnu bi açılmadı damla kullandik doğal deniz suyu kullandk 😧 enjektör serum korkuyorum biraz çünkü emerken surekli tikaniyo kendi tukurugunden bile tikaniyo bazen
zeynepbalci Semrakrbck dikkat et canım gözün üstünde olsun, bende kundak yapmıyorum artık sürekli bakıyorum ayaklarıyla itiyo üstündekini ama eliyle ağzına yüzüne de çekebilir örter her yerini
Semrakrbck Susamtanem2 istanbuldaym ama havalar burda çok dengesiz bizim evde serin ondan yorgan kullanıyordm ama bebeğim hep terliyordu şimdi pikeye geçtim umarım üşütmez
Susamtanem2 Semrakrbck anladım bişey diyemem ama çok sıcağa alıştırmak benim tercihim değildi peluş battaniyesi falan hiç olmadı kızımın sadece evi hep aybi nem ve derecede tutmaya çalıştık bı derece alıp ona göre bakabilirsiniz normalde sizin giydiginiz giysiden 1 kat fazla öneriliyor
[silindi] Semrakrbck siz kendinizden sadece bi kat fazla giydirmelisiniz . Sıfır kol şortla dururken üşümüyorsanız Bebeğinize de kısa kollu ve bi pijama altı giydirmelisiniz mesela. Googlde detayları bulabilirsiz kaç dereceye göre nasıl giydirilmeli diye z Havalar çok sıcak bebek isilik olabilir çok kalın giydirirseniz
zeynepbalci Kiymtaysenur emmesinin üstünde bi süre geçtiyse bence yatır korkma ben sırt üstü yatırıyorum kafasını kendi bi sağa bi sola çeviriyo
Kimkibu Semrakrbck siz ne giyiyorsanız bir tık üstü olmalı giydirdiğiniz:) bence yaşadığınıx şehiri bilmiyorum elbet ama benim yaşadığım yere yani istanbula göre yorgan şuan çok fazla belki ondan olabilir
minikbirkuzu Semrakrbck bebekleri üşütsende sakın terletme derler. Bnmde bebegim 1 aylik kontrol ediyorum hep uyurken yelek, bere vs kullanmayin patikli pijama giydirin ustune corap vs giydirmeyin, ev sicakligina uygun bi battaniye ortun yeterli olacaktır.