Nuray11 Nazli_01 bende 34+6 haftalığım belim çkk ağrıyo 2 3 gündür ve bacağıma vuruyo arada göğsümün alt kısmından ve kasıklarımdan aynı anda gelen sancı gibi bişey yaşıyorum doğuma hazırlık yapıyo heralde artık vucudumuz☺
Nazli_01 Nuray11 aynen canim ben 7 ay boyunca sancı nedir hamılelık nedir bilmedim mınık kuzum son 2 ayı cektırıyor bana vallahi. Ayakları sureklı kaburgalarımın altında tas gibi oluyor sag tarafa toplanıyor. Ara ara hareket etmiyor resmen kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyor benle. Gece uykuları terk oldu zaten iyice.
Nuray11 Nazli_01 bende aynı 30lara gelrne kadar karnım bile yoktu hiç şikayetim yoktu günlük hayatıma devam ediyodum taki 31 32 olana kadar☺
busraaaaaaa1903 Nazli_01 alan daraldığı için hareketlerde azalma oluyor ama ben doktoruma sorduğumda bir sayı veremem her bebek farklı oluyor bebeğini en iyi sen biliyorsun hangi saatlerde genelde uyur uyanır onu az çok tahmin edebilirsin şüpheye düştüğünde sola yat su iç uğraş hala hareket etmezse mutlaka gel dedi bu haftalarda 4 saati geçmesin demişti sağlık ocağındaki ebede
Nazli_01 busraaaaaaa1903 cok sukur canım bız bugun bır tık daha hareketlıyız ama sertlesmemız halen devam ediyor neden dolayı onu bılmıyordum sordum yeri daralıyor kanala girmeye calısıyor ondan demıstı.
Azizecakir Esialp kız galiba sizin bebek daha kanala girmeye başlamamış benim kaburgalarım 2 haftadır rahatladı
Esialp Azizecakir nasıl kız galiba cinsiyetini bilmiyormusunuz bilmiyorum ki doktorum bebek bas aşağı dönmüş dedi
Azizecakir Esialp cinsiyet kız 😅 galiba diyorum sizin bebek daha kanala girmeye başlamamış o yüzden kaburgalarınız ağrıyor
Esialp Azizecakir aaa pardon cnm anlamadım bir an bilmiyorum ki bende ama doktorum 2 hafta önce bas aşağı dönmüş dedi
YelizAtilla Miumiu bende 34+2 yim bugün neredeyse bütün gün karnım ağrıdı sol kasığımda kere adet sancısı gibi ağrı oldu yürüyüş iyi geldi sonra geçti 1 saat sonra tekrar başladı ve geçti bende korkuyorum hastaneme de uzaktayım inşallah yarın bir daha olursa yarın gidicem doktora ama yalancı ise cidden yalancısı böyle ise gerçeği nasıldır acaba ☺️
Miumiu YelizAtilla Valla inanın ben de hiç bilmiyorum. Çok fazla panik olmaya başladım. Sürekli erken doğum düşüncesi beni çok geriyor. Yalancı sancı mı gerçek mi diye ayırt etmeye çalışmak yordu 🥺 Sağ salim şöyle 37-38. Haftalara bir geleydik
Azizecakir Evet benimkide pazartesi gittiğimde tam dönmüştü karnım aşağıya indi kanala inmeye başladığını düşünüyorum
YelizAtilla Miumiu sormayın bir gelsek o haftalara ☺️ bugün baya korkuttu beni neyseki baya da oynuyor kızım en azından iyi ☺️
Neseli5 Nazli_01 bende 33+6dayım vajinaya baskı oluyor bir süredir, çıkacak gibi ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum, Sancı da düzensiz oluyormuş, progestan vermişti 100 mg onu kullanınca rahatlıyorum biraz, yarın tekrar gidicem doktora çağırdı bakalım
Neseli5 Nazli_01 valla doktor çağırdı işte, şikayetleri aktaracağım, hareketler maşallah, kafasını yerleştirmeye çalışıyor demişti öncesinde, bakalım yarın ne diyecek, Sancı nasıl oluyor onu bilmiyorum, anlamayacağım diye tedirginim açıkçası