Ozge890 Nazli_01 benimki hic yok hareketi 10 hic hareket etmedi 1kere zor ediyor sevdiği herseyi yedim tik yok cok korkuyorum kac gündür boyle😔😔
Ozge890 Nazli_01 esim götürmüyor bisey olmaz diyip geçiştiriyorum sabahı bekleyecem olmadı gidecem gittiğin yerde ebelerden azar yiyorum ne bu insan evladı sürekli hareketi edecek değil ya diyip ayarlayıp gönderiyor o yüzden gitmek istemiyorum
Nazli_01 Ozge890 manyaklar mi ne ozele gıtmıyor musun benım dogumhanedekı ebeler herhangi bir olumsuzlukta hemen gel dedıler insan saglıgının gercekten hıc önemi yok ya yazıklar olsun
Buket1906 Ozge890 kaç haftalık ki canım benim eşimde öyle bişey olmaz olmaz deyip duruyor ama ben az da olsa hissediyorum elimi koyunca hıçkırığını da eğer 1 2 defa hissedersem giderdim git ihmal etme eşini de dinleme
Ozge890 Nazli_01 özele gidiyorum azar yediğim için zoruma gitti bi bilgi vermedi gine gitcem gine ayni şeyi söylecek biliyorum ama cok korkuyorum. Bebeğime bisey olacak diye
Ozge890 Nazli_01 doktorumda ayni ağrılarım var diyor acile git bebegin hareketleri yok diyorum acile git diyor hicbi bilgi vermiyor bebek şundan hareket etmez şundan soyle böyle diye randevumada az kaldi
Ozge890 Buket1906 35 haftaligim elimle vurduğunda tepki veriyordu vermiyordu cok korkuyorum sabah eşimle konuşcam gidelim diye zaten randevumada az kaldı 7haziranda
Nazli_01 Ozge890 yani ne dıyım kı olmadı doktorunu degıs canım benim doktorumun telefonuna sekreteri bakıyor ama hastanenin de sahibi oldugu ıcın ufacık bir sorında tum hemsıre ve ebeler hemen ılgı ocagı oluyorlar. Pasiflık dız boyu
Ozge890 Buket1906 34 girdikten sonra tamamen bitti hareketleri azaldı 32 30 haftalarda ilk defa bebegimi oyle hareketli hissediyordum 33 girdim tamamen bitti hareketleri hic etmiyor hareket