Kelebekmadam -Meltem123- ayy çok pahalıymış aynı livde eda deniz atkına gitmeye karar verdim muayehani ücreti 140 TL miş sanırım
Pembedilek30 Nilerkanc bende aysun hanıma gittiö ama okadar acele baktıki sorcagım soruları dahi unuttum…sizede ölemi yoksa ben gittiğimdemi öle oldu anlamadm kalabalık dahi değildi ama okadr hızlı baktıki soru dahi sormadı ya
Nilerkanc Pembedilek30 Valla bilemiyorum. Beni. Ekstra rahatsızlıkların da var. Çok ayrıntılı anlatıyo ilgileniyor. Acaba doğuma yetişmek için mi öyle yaptı bilemiyorum
-Meltem123- Kelebekmadam fiyat olarak yüksek biraz evet doç Tuncay hoca ondan dolayı olabilir belki ama liv iyi bir hastane cihazları iyi
Emineklccc Kelebekmadam hastanenin adı özel kemal bayındır hastanesi doktorumun adı da kemal bayındır biraz kalabalık evet randevu alıp gidersen sıra beklemiyorsun
Zhraaltun Kelebekmadam Abdullah Goymen özel kliniği var mükemmel bir doktr muayene 300 tl googleden yorumlarinda bakabilirsiniz
Bahark27 Bende Kemal bayındır Hastanesi’ne gidiyorum Dr.Selda Bahçe Kayık çok memnunum randevulu gidince hiç bwklemiyosun sekreteri çok yardımcı oluyo WhatsApp dan bile yazabiliyosunuz ben sadece doktorun bazı testleri fuzuli istemesinden rahatsız oldum