karanfilll Çok şükür saat 2 de doğum yaptım. Dua eden herkese ALLAH razı olsun 💙💙 mevlam sizlerinde yardımcısı olsun inşallah bir avazda sağ sağlim kavuşun bebişlerinize 💞
Anne_Ftm Yuceroglu sakin olmak lazım diye düşünüyorum ama ben napıcam bilmiyorum şimdiden kendimi sakinliğe odaklamaya çalışıyorum ne kadar başarılı olursam☺️
Elif95Kuzey zcelik 4 gün susuz kalmışım 😎 kıyamam annişim bilememiş idrarını tutamıyor sanmış sürekli ıslanınca 🥰 hey gidi günler şimdi yaş 26 😂
zcelik Elif95Kuzey riskli bi durum, azar azar geldiği için anlayamamıştır, yiyecek ekmeğin alacak nefesin varmış 😄
Elif95Kuzey Kayasbht sıkıntı yok geçen Banu çiftçiyi dinledim diyor ki o suyun görevi artık bitti bebek plesantadan destek alıyor zaten su bitti hemen sıkıntı Doğum başladı böyle bişy tok ben bizzat kendim anne karnında 4 gün susuz kalmışım anneciğim bilememiş
Kayasbht Elif95Kuzey evet öyleymiş 1 hafta sonda bile çocuk doğabilirmiş peki doktorlar neden korkutup sezeryana alıyorlar hemen
karanfilll Yeppudaa gece 3 çeyrek gibi suyum geldi öğlen 2 de doğumum oldu. 11 saat sonra.4 cm e kadar çok yavaş ilerledi açılmam saatte bir cm gibi 4 cm den sonra hızlı açılmam oldu.
karanfilll miskokulum1 tabiki de önemli olan ikinizin de sağlıklı olması.mevlam sağ sağlim büyütebilmeyi nasip eylesin hepimize 😊🌹