Aysen41 Suyunuzun geldiğini nasıl anlayabiliyorsunuz benimde ilk gebeliğim suyum gelirde anlayamazsam diye korkuyorum
karanfilll Aysen41 bi anda boşalıyor. Anlaşılan bişey. İdrar yapılan yerden gelmiyor zaten ordan da anlarsınız
miskokulum1 Aysen41 bende öyle zannediyodum ama inanın anlaşılmayacak gibi değilmiş. Benim de 2 buçukta geldi tutamadım ve hastaneye kadar sırılsıklam olmuştum
karanfilll miskokulum1 şuan bizde bekliyoruz sizde durumlar nedir. İçerde sancım gözüküyor ama sadece bel ağrım var. 😕
miskokulum1 karanfilll benim de ara ara bel ağrısı oluyo. Suyum geldiği için baya azalma varmış. Tansiyon yüksek çıkıyor malesef bekliyorum
3prensesannesiii karanfilll Suyum öğlen 12:30 da gelmişti 2. Bebeğimde akşam 22:30 da doğum yapmıştım su gelince hemen doğum gerçekleşmiyor canım
3prensesannesiii karanfilll Ben hemen gitmedim hastaneye suyum geldikten sonra duş aldım evi topladım derken 1 -2 sonra gittim ☺️4cm açıklık oluşmuş sonra suni sancı verildi akşam 10:30 da doğum yaptım ama herkesin doğum süreci farklı kiminin hemen 9-10 cm oluyor
karanfilll Kayasbht tekrardan açılmam oldumu bakılmadı henüz. Bi kaç saat önce bakmıştı açılmam yoktu . Hastanedeyiz odada dolanıyorum biraz önce lavaboda pembemsi akıntım oldu. Ne olacak bilmiyorum 😓
Kayasbht 3prensesannesiii suyun geldikten sonra çocuk hareketli ise beklenebilir deniliyor ama cesaret edebilmek lazım galib onu da ☺️
zcelik karanfilll bende öyle iki doğum yaptım ikisinde de suyum gelmedi. Bunda gelirse ilk deneyimim olacak
3prensesannesiii Kayasbht O an insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten ama panik yapmamak lazım su geldikten sonra hemen doğum olsa keşke ama olmuyor maalesef ☺️
Elif95Kuzey Kayasbht sıkıntı yok geçen Banu çiftçiyi dinledim diyor ki o suyun görevi artık bitti bebek plesantadan destek alıyor zaten su bitti hemen sıkıntı Doğum başladı böyle bişy tok ben bizzat kendim anne karnında 4 gün susuz kalmışım anneciğim bilememiş
Anne_Ftm Yuceroglu sakin olmak lazım diye düşünüyorum ama ben napıcam bilmiyorum şimdiden kendimi sakinliğe odaklamaya çalışıyorum ne kadar başarılı olursam☺️