BebegimMom Barlascemom 16+6 yız 7 kilo aldım. Günlük yumurta,pekmez,ceviz,kaşar peyniri,süt,yoğurt ve meyveyi eksik etmiyorum 🥰
Gamzeee89 Zeynep_ayaz kaç kiloyla hamile kaldınız yaa ne güzel kendinizle barişiksınız hiç dert etmiyorsunuz
Zeynep_ayaz Gamzeee89 56 kiloyla hamile kaldim cnm 😊 kilo dedigin nedirki dogumdan sonra ister istemez hepsi gider 🤗
Hnmeli Temmuz2021 Doktorların tam istediği kilo aralığındaymışsınoz ne güzel 🙂 hiç çatlak oluştu mu peki?
Symazturk Barlascemom 27. Haftadayım 5 kg aldım bebek için meyve ve ceviz fındık gibi kuruyemişler tüketmeye çalışıyorum hem açlık hissinin de önüne geçiyor 27+0 da doktora gittim 983 gr dı bebek doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi 😇
Elif311 lentil aynen 52ile hamile kalmıştım ☺️ son zamanlar bebek büyüdüğünden pek yiyemedim son 3 ayda 3kilo anca alınca iyi oldu☺️
lentil Elif311 herkes son zamanlarda çok kilo alınıyor derken bunu duymak şaşırttı 😂 darısı bizlerin başına
Elif311 lentil belkide bünye ile alakalıdır yaa benim iştahım pek açılmadı 😅 ben birde mardindeyim havalarda çok sıcak su içsem midem şişiyor
Mrvksm betlkrkmaz ödem falan yapmışsındır belki. Yaklaşık olarak 4. Haftada öğrensen 1 ayda 5 kilo almamışsındır. Su tutmuştur vücudun. Biraz kızartma ve tuzlu yemekten uzak dur. Kesin farkeder. 😊
lentil betlkrkmaz iştahınız çok mu açık peki? Benm o haftalarda iştahım anlatılmayacak kadar açıktı doymuyordum değişik bir şekilde sizinde öyle mi?
betlkrkmaz lentil düşük riskim olduğu için sırt üstü yatıyorum sadece annem de habire ağzıma tebiştiriyor iyileşeyim diye 😄😄