Deniz59 badenur ben 20. Haftamda normal kontrole gidicem doktora sonra o zaten yönlendirecek perinatologa
badenur Deniz59 aynı gün içinde yapiliryormu acaba ücretsizdir dimi şehir hastanesinde normaldede o hastaneye mi gidiyorsunuz
Deniz59 badenur hayır aynı gün içinde yapılmıyo perinatolog randevu veriyo ücretsizdir devlet hastanesi olduğu için evt o hastaneye gitmeye başladım
Nurcan_akbas23 Tekirdağ vatan hastanesinde en son 23.haftaya kadar yapılıyor sanırım ben orda yaptırmıştım 800₺
badenur Deniz59 anladim canım ben gitsem yaparlar heralde sonuçta devletin hastanesi oraya gitmiyorum ben devamlı şuan 17+6yim araştırayım dedim çok teşekkür ederim bilgi edinmiş oldm
Deniz59 badenur yaparlar canım ben oradaki doktora sordum ne yapmam lazım ne zaman gelmem lazım diye 20. Haftanda gel yönlendirme yapıyoruz dedi aynı haftadayız ben ayın 14ünde gidicem
badenur Deniz59 gittigin zaman yazarmisin canım buraya bakalım kaç gün sonra yapıyolar ayrıntılı ultrason u
badenur ay inşallah ya valla bende 20 haftalikken gideyim oraya insallah olur bakalım hayırlısı bana uzak ama yapacak bisey yok hangi doktora gidiyorsun canm sen
Deniz59 badenur Neslihan hanım var iyi o inşallah ona randevu bulursam ona gitçem bulamazsam gözde hanıma
badenur Deniz59 valla mhrsden baktim az önce simge faydali hatice barin murat hosgoren cetin kirezli Bülent elveren var senin dediğin doktorlar yok ya onlara randevu yok bilemedim
Nurseliin badenur ben çerkezköyde irmet hastanesinde yaptırdım doktor dışardan geliyomuş haftada 1 gün. Doktorumun verdiği tarihe gün almıştım 600 liraydı. Bayada ilgili konuşkan biriydi.
Deniz59 badenur ay simgeye alma kimse önermiyor bekle 20. Haftaya kadar gelir o doktorların randevusu çoğunluk o doktorlara gidiyo