Sakinem212 SimgeAydn pazartesi yaptm 770 çıktı çarşamba yaptm 1770 çıktı 2 adet dönemim geçti o yüzden tahmşn etmek çok zor 5 haftalık oluyor sanırım haftaya doktora gidcm .
Cinarinannesiiiii Mina06 Mina06 ben ber an hastalancakmis gibi bekliyordum kasık ağrılarım keskin ağrılardı hep 5.haftada kese göründü 8.haftada kalp atışı duyuldu
Mina06 Cinarinannesiiiii darısı bana bende 2 hafta sonra gidecem inşallah keseyide kalp atışında duyarım 😊🙏
Findikhanim Adetime bir gün Kala beta 54 çıktı 4 gün sonra 575 çıktı. Ondan 2 gün sonra da 1252 çıktı.4+6 da keseyi gördük muaynede. Beta degerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor.
Kelebekmadam Mom070 bende erken verdim ya bende şu an beklemedeyim en son 91 di :) üzerinden 8 gün geçti şimdi kaç oldu acaba diyede merak ediyorum ama bende direk doktora gitmek istiyorum
Elifveoglu Mom070 ben de yapmadım kan testi şu an 4-5 haftalıktir herhalde 2 hafta sonra gidersem görünebilir o zaman
Mom070 Elifveoglu yani o zaman daha güzel oluyor kan testi arttı artacak mı düşük mü vs durumları gerginlik yaratıyor , kanama va yoksa bekleyin derim direk ultrasona girip görmek bambaşka bişey☺️
Mina06 Rozam21 geçmiş olsun canım olsun yatarak geçir sende sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu 🙏
Ayshem Merhabalar 29 Nisan son adet tarihimdi cuma günü kam vermiştim 518 çıkmış biraz yüksek geldi sanki normal mi yoksa
Aysegul354 Mom070 tabiki sizde haklisiniz bende gecirdim kimyasal umit etmek çok zor heleki o hayal Kırıkligi 😑 ama dış genelik olabiliyor ve hemen ameliyata alinmali o yüzden beklenmemeli diye yazdim. Yanlış bir şey yazdiysam affola🤲
Betul-85 SimgeAydn Telaş yapmayın , bence siz erken yaptırmışsınız,seviyesi değilde artışı önemliymiş.Ben geçen adetimin 3. Gününde yaptırmıştım testi
SimgeAydn Betul-85 gittim de muayene olmadım sadece test yaptı değerler normal artmıyor. Yarın tekrar test yaptırcam Çarşamba da doktora gidicem muayeneye