Cemrece _gmzee Asil ben sizi tebrik ediyorum 😁😁 Cok ii yapmissiniz ben de insallah yarin kapatcam canta olayini 😁
rukiyeeefeee Cemrece anamm ben kendime diyordum hazırlamadım diye siz bende de rahatmışsınız 😅😅biz 34+6 haftalığız
bitanembugram Cemrece Herşey tamam depend ve bebeğe pişik kremi lazım ama hala çanta olarak hazirlanmadik 😯
Cemrece bitanembugram Ben de bugun pisik kremi aldim bepentol 😁 Depend almadim canbebe hasta bezi aldim
bitanembugram Cemrece Cemrece bende Bepanthol baby ve sudcrem alicam bugün bu ikisinin tavsiyesi çok oldu arkadaşım özel de doğum yaptı dependle gitti ama canbebe hasta bezi takmış hastane çok memnun kalmış
_gmzee Cemrece size fikir olsun 🌸 ben BÖyle toparladım çoğunu, bir de beslenme kiti eklenecek buraya 😊
Cemrece _gmzee Eline saglik canim gayet guzel ben de kilitli poset aldim bebisinkileri koydum ole ustlerinin yazisi kaldi ve benimkiler eksik yarin tamamlarim ins artik 😊
[silindi] Cemrece 30+6 yım bugün sadece bebeğinkini hazırladım yarın kendiminkine başlarım çok yorucu bir telaş bir an önce başla bence bir de çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor çantaları hazır etmeden çatıya baktırma 🤣🤣🤣🤣
Cemrece [silindi] Yarin kapatiyorum cantayi ins 😊 37 yim ama cok sukur o “agirlasmak” kelimesi varya onu yasamadim henuz 😁 utu tmm bi cantaya yerlestirmesi kaldi 👌
Cemrece bitanembugram Aa sevindim ben de bi deneyeyim dedim bepenthol aldim duruma gore bakarim artik. Canbebeye de sevindim umarim benim de isime yarar 😊
csmgh Cemrece Beeen 🤦🏼♀️😬 Tekirdağ’a ailemin yanına gelmiştim. Öğrendim ki eşim pozitif. 😕 Elim kolum bağlandı ne yapıcam diye düşünüyorum.😬 Ben 35. Haftadayım bu arada ama karantina bitecek derken 37 olucam. Coronalı evin temizliği de cabası. 😔
SimliKelebek Cemrece 38 haftalığız, eşyaların hepsi yıkandı ütülendi valize konmak için ayrıldı ama hala valize toparlayıp koyamadım 😂 bende bir tek kendim böyleyim sanıyordum 😅