Cemrece Cantami tam hazirlamadim henuz 😅 var mi benim gbi olan ? Kizim olucak nasipse cati muayenesi oldum nasipse normal olucak bekliyoruz su cantayida bi halletseydim 🙈
Mom5444 Cemrece bende hala hazırlıyorum her gün 🤣🤣 her gün bişeyler alıyorum atıyorum içine bakalım hastanede belli olacak ne hazırladım ☺️
Merve1966 Cemrece 34. Haftadayız daha yeni hastane çıkışı sipariş ettim o gelecek de yıkayacağım da çanta da almadım daha ohoo 😂
Elifaltun Cemrece iyi cesaret valla ben uyku uyuyamam 33.haftamda hazirladim ne olur ne olmaz zorlanirsiniz artik beklemeyin derim
Cemrece Elifaltun Sukur hic zorlanmiyorum hic oturmaya vaktim yok 😁😁 Az kaldi yarin kapatirim insallah canta isini 😁
Hiraninannesi1 Cemrece bende 38+1 ama daha yeni yıkadım kıyafetlerini 🤔 çantasını pazartesi yada salı hazırlayacağım 😅
Motherhoodie Cemrece bende 36 haftalığım son yıkanacakları da yıkadım bugün, yarın ütüleyip çantayı tamamlayacağım inşallah 😁
Minikannebsr Cemrece acele etme yaw sancın gelince 3 5 parça bişi koyarsın poşetle gidersiniz 😂 sen sıkma canını herşey hazır olmadan gelmez fındık kız ama daha fazla oyalanma hafta sonu hazırla artık
_gmzee Cemrece tebrik ediyorum sizi iyi cesaret bence 😁 ben 31 haftalık gebeyim neredeyse çantam şuan hazır.. eksikler koyulacaklar tabi ki var ama şuan doğursam beni götürür çantadakiler 😁
Cemrece _gmzee Asil ben sizi tebrik ediyorum 😁😁 Cok ii yapmissiniz ben de insallah yarin kapatcam canta olayini 😁