Cemrece Ayseeenurrr Doktor eline eldiven giyiyor iki parmagina jel suruyor sen catala yatiyosun sonra alttan muayene ediyo once parmaklarini sokuyo sonra icerde iki parmagini makas gibi aciyo darligini kontrol ediyor yani bu sekilde normale uyumlu mu degil mi ona bakiyor
plakayerli Cemrece bana da yaptı jel sürmedi canımı acıttı o sebeple. Bana yaptıktan sonra vajina dar dedi. Çatı derken kast ettikleri bu mu acaba? Ben çatıyı kemik yapı sanıyordum
Kbrurkn1 Cemrece bende yaptırdım bence çok kötüydü doktor perine masajı gösterecekti onu bile bırakmadım hemen elini çekmesini istedim 😞39 haftalık hamileyim bende yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum bi de
Defne28 Seladaa benim de belim cok kötü, bel kemiğim çatlıcak gibi ağrıyor.. ellerim şişti parmaklarımı oynatırken acıyor artık😅
NesX Azizecakir yani çok indi sayılmaz parmak hesabıyla iki parmak indi. Ama ebe onu takma karnı inmeden doğum yapıyor insanlar dedi🤷🏼♀️
Defne28 Sanırım en çok şeyi ben yapıyorum ozaman 😂😂 1 Bardak Ahududu Yaprağı çayı 6 tane Hurma Min. 30 dk yürüme Min. 3x Merdiven çıkma 20 dk sıcak duş Pilates topuyla egzersiz Squat Masaj İnşallah fayda eder 😂😂😂
P0510Y- Defne28 ahu dudu cayınj nerddn alndnz ben bulamadım aktarlarda kolay kolay bulunmuyor hatta satıcı bulamszsn onu dedi bana
Defne28 plakayerli her ikiside. Önce bir aletle orda olan sıvının mi diğim ismini bilemedim şuan değerine bakıyor.. sonra parmakla sonrada başka alet le mesafeyi ölçüyor😅 27 haftaya kadar Türkiyedeydim buraya gelince şok oldum😬😬
Defne28 N_A_Z_L_I_M şikayet değil de birbirimize destek olmak😂 bizimde öyle artık çok zor gerçekten. Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah🤲🏻
Girlsmomm NesX yürüyüş yap iniyor benim ki indi yürüyüşle 37+3 üm bu hafta iki gün üst üste yürüdüm faydası oldu devam edecem bu hafta
Cemrece Girlsmomm Indiden kasit otururken falan baldirima degiyo gobegim artk uzun sure oturamiyorum skisiyo gbi benimkide mi indi acaba ?
NesX Girlsmomm hadii ya ne güzel. Tempolu yapmıyordum bu aralar ama pazartesi başlıyım bende inşallah bizde de işe yarar🐣
Defne28 plakayerli hiç dikkat etmedim🤷🏻♀️ Açılma varmı yokmu ona bakıyor bide kafasını bulmaya çalışıyor 😂 cok uzun sürmüyor ama bende çok şaşırmıştım ilk muayenede
Zehraaa98 Defne28 ben bugün tam 37 ınternetten araştırıyorum doğumu ne gecıktırır dıye😂😂😂 anne karnında 1 saat 1 saattır ıyıce kılo alsınlar buyusunlar bence akısına bırak
Defne28 Zehraaa98 bendeki sebep farklı aslında😅 eşimle ayrı yerlerdeyiz şuan malesef 8 gün sonra kavuşucaz ve sadece 4 hafta yanımızda olabilecek şimdilik o yüzden nekadar erken gelirse okadar ailecek birlikte olcaz🤲🏻 İnşallah cok bekletmez kızımız
Zehraaa98 Defne28 olsun bir ömür beraber olacaksınız inşallah ne zaman isterse o zaman gelsın prensesınız 😂bence sız beklersınız bi 40 hafta 🤣
Defne28 Zehraaa98 banada öyle geliyor erken gelmesini istediğim için😂 öyle tabi ama bizi bırakıp gitmek zor gelir eşime heleki sadece bir kaç gün görürse..
Girlsmomm Cemrece göbeğinden anlarsın normalde yukardaydı şimdi göbeğim aşağıda biraz bebek kanala girdikçe göbek te aşağıya gidiyor