BetulGul Cgla Doğuma kadar diyet canım tatlı için valla yatılıya giderdim ama maalesef artık ağzıma koymuyorum 🤰
Cgla Merveacrl bebekkaradag Bsrcvdr saolun kizlar deniycem. Muz meyve süt yiyorumda digerlerini denemedim. Onlarada basliyim. 2 hafta geriligi var oyuzden yetissin diye cabaliyorum🙈
bebekkaradag Cgla Bebeğe kilo aldırmak için Pekmezli& ballı süt Haşlanmış patates Kaşar Muz Yoğurt Helva
Bsrcvdr Muz, çiğ badem, ceviz, kalsiyum için de yiyebiliyorsan beyaZ peynir kaşar peyniri veya yogurt tüketin
Irmak7544 Cgla baklagiller de etin verdiği besin değerlerini içeriyor seviyorsanız eğer tüketebilirsiniz😍bende 14. Haftadayım tavuk et ıyyyyyyy🤮 arada köfte yiyorum balıktan da tiksindim🤮mercimek fasulye nohut bunları tüketiyorum lütfen kendinizi canınızın istemediği bişey için asla zorlamayın ben bi kere zorla et ızgara yedim gecem gündüzüm yer değiştirdi bunu insanlar anlamıyor çoğu zaman zorluyorlar ama aşırı yanlış😰eşime bile defol git başımdan artık yeter dedim🙊😂😂😂😂😂😂😂😍
Cgla Irmak7544 ay yok eti görünce bile tiksiniyorum aslaaa yiyemem simdi. Yiyebildiklerimi yiyorum zaten. Aynen esimde cok zorluyor et ye et ye bende diyorum bi git basimdan sen hamile kalda gör yiyebiliyonmu yiyemiyonmu 😂😂😂🙈
Deletedmom89 Cgla pekmez,avokado,ceviz,yumurta her gün tüketiyorum. Hafta da bir mercimek muhakkak menümde oluyor. Dut kurusu yada kuru üzüm her gün yemeye çalışıyorum. Birde balık hapı içiyorum 🤗sağlıkla gelsin bebeğiniz 😌
Cgla Deletedmom89 hmm arasnda yemediklerim var onlarida deniycem saol canimm. Amiin hepimizin bebisleri saglikla gelsin insallah❤️