Cgla Merhaba guzel anne adaylari❤️ bende 13 haftalik gebe bir insanim. artik bulantilarmdan eti felan unuttum zaten sizcee onun disinda bebege iyi gelebilcek neler yiyebilirim. Sabah sütümü iciyorum meyvemi eksik etmiyorum gün içinde. Sizin baska onerebilceginiz seyler varmi ? ❤️
deletedmom42 Cgla canın ne istiyosa onu ye canım mevsiminde olanlari tabi sebze meyve bol ye saglikla kucağana alman dilegiyle 🤗🤗
Aylin01 Cgla ay ben artık ne yicem bilmiyorum sürekli açım sürekli bişeyler istiyor canım doymuyorum da 😁 aynı şeyleri yemekten de bıktım bazı şeylerden de tiksindim
Cgla deletedmom42 genellikle abur cubur istiyorum😂😂😂 yani bebise iyi gelebilcek onun gelisimine yardim edebilcek yiyeceklerden bahsediyorum. Amiin insallah canim hepimiz insallah saglikla kucagimiza aliriz.
BetulGul Cgla valla canım ben meyvede yiyemiyorum diyet yüzünden en küçük boy kiraz 12 tane büyük boyda 5-6 tane en fazla
Cgla Aylin01 kiiz bende oyleyim cok acim yemekte yiyemiyorum mide bulantilarm yuzunden ettende tiksindim girip cikip mutfaga bakiyirum ama ne yesem bulamiyorum😂😂 nolacak bu halimiz🤣