ZElif orkide21 pazartesi gideceğim hem kadın doğum hem cildiyle inş yayılmaz ilaç da vermiyorlar ki hamile diye
orkide21 ZElif canım bilaxten yan etkisi az ilaç doktorum verdi evet kullanmak zorundayım ben de b grubu ilaç zaten , peki senin nerelerinde var fotoğraf atabilir misin anlarım ben ne olduğunu
Anesanne İlaç veriyorlar canım, bende de benzeri oldu hem alerji hapı içiyorum hem de cildiye krem verdi o da iyi geldi
Anesanne Anesanne benim şikayetlerim seninki gibi değildi ama sadece kızarıklık vardı. Cildiye advantan krem verdi. Karaciğer enzimlerine de bakıldı o temiz çıktı.
ZElif Anesanne Anesanne ekleyemedim ama Google bakınca kurdeşen tarzında kasıntılı kırmızı acıyan içten içe kaşınıp yanan döküntü bu pütürüklerle dolu bişi iç kol be bilek
ZElif Anesanne karaciğer safra böbrek iyi çıktı çok az bı enfeksiyon var dedı o da normaldir olur. Bakalım yarın ne dicek bi arkadaşım da erkek dogurdu onunda bacaklar ve kaşıkta kaşınma yara olmuş doğurmuş geçmedi dedi
ZElif Allahım vardır her hastalığın bir cagresi bazen diyorum bebek sağlıklı olsunda gerisi hallolur inşalalh 🙏🏼🧿🧿
ZElif Kızlar dermabel ve hametan krem verdi geçer dedi bakalım ama safra asitindende şüphelendiler ama test devlette yapılmıyor diye yaptırmadık