Ikra55 Merhabalar, dün detaylı ultrasona girdim 24 haftalığım bebeğimin boynunda 1 tur kordon dolanmış. Doktor stres yapmamam gerektiğini söyledi ama içim çok rahat değil sezaryen olur dedi böyle durum yaşayan varmı?
Esraali Ikra55 merhaba bende pazartesi giricem bakarken bilgide veriyorlar mı bebeğinizin yüzün0 gördünüz mü
Seymamuge Ikra55 haftanız çok erken ve 1 tur dolanmış tekrar çıkarabilir daha şimdiden sezaryen demesi biraz garip geldi
mavi2021 Ikra55 kendılıgınden duzelebılır de öyle de kalabılır benım arkadaş oyleydı sezaryen doğum oldu
esengl03 Ikra55 benimkide ldoanmisdi 31 haftalik olduk hala cozmemis sıkı degil sorun olmaz dedi egerki sıkı degilse sorun olmuyor hemde saglikla dogsunlar da sezeryan normal dogum onemli degil.
Ikra55 Esraali evet girdiğinizde baştan aşağıya bilgi veriyor benim kızımın elleri hep yüzündeydi nasip artık inşallah lh sizin bebeğiniz gösterir 😊
Ikra55 mavi2021 inşallah hayırlısı olur korkulacak bişey yoksa ilk gebeliğim ister istemez insan tedirgin oluyor 😊
Seymamuge Ikra55 evet ama siz daha 24. Haftadasınız kordondan kurtulma ihtimali çok yüksek önünüzde daha çok var onu demek istedim
Ikra55 Seymamuge anladım tabi yanlış anlamayın beni 🙂 bende merak ettim biraz tedirgin olunca sormak istedim içim biraz daha rahatladı
Nymphadoraa merhaba ☺️ 33. Haftamda kontrole gittiğimde kordon yoktu 36. Haftada boynunda bir tur kordon dolandığını gördük. O aralar yaramazlık yapmış 😅 salı günü 38+6 da sezaryen ile doğum yaptım bir sıkıntı olmadı. Bebeğimin gelişimi etkilenmedi. Doktor belki kordonu çözer demişti ama çözemedi. Benim kordon kolye gibi duruyordu çok sıkmıyordu. Ama ne olur ne olmaz sıkı takip ettik. Doktor kordon dolanınca normal doğumu pek önermiyorum dedi. Ben de sezaryen istiyordum başından beri. İçinizi ferah tutun çoğu gebede oluyormuş. Bebeğin hareketlerini de takip edin demişti doktorum. Haftanız da erkenmiş daha kordonu çözebilme ihtimali var o yüzden
Ikra55 Nymphadoraa maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 😇 içim biraz daha rahatladı inşallah hayırlısıyla dolandığı gibi çözer hanımefendi 🥰
Melike-Alya Henüz çok küçük canım dokanmış ama açılabilir sezeryan demesi için çok erken . 2 tur dolanıpta normal doğum yapanı gördüm ben doktoru önemli olan sıkı dolanmamış olması demiş doktoru
Ikra55 Melike-Alya bana sadece dolandığını söyledi detay vermedi ama inşallah hayırlısı ile doladığı gibi geri çözer 😇
Ikra55 esengl03 evet benim zaten normal yda sezaryen diye çok aşırı korkum yok ama öyle deyince doktor boğulma vs olur diye direk aklıma geldi sorayım dedim 😊😊 inşallah hayırlısıyla düzelir sağlıklı olması en önemlisi tabi 😇
Melike-Alya Ikra55 Amin canım inşallah sen içini ferah tut stres yapma herşey yoluna girer Allahın izniyle 🙏🌸🌸
2inciannelik Ikra55 24 haftada sezaryen kararı vermesi çok doğru olmamış bebeğin daha çok zamanı var kordon çözülebilir de haftası küçük ilerleyen haftalarda çözülebilir de içini ferah tut sen stres yapma
Egemeninannesi1 Ikra55 canım ben 37+4 deyim geçen hafta kontrole gittim 2 tur dönmüş oğluşumda kordon çatı muayenemi yaptı 1-2 cm açılma var ve normal yapabilrisin hatta bu hafta gelebilir dedi bebiş ama kontrolde risk görür isem sezeryan yapqrız dedi korkma sen sadece hareketleri takip et dedi sende takma kafana bebişine odaklan merak etme🙏🧿🤰🏻
esengl03 Ikra55 bende ilk duydugumda cok korkmustm ama basina ilk gelen ben degilmisim ve her bebek icinde sorun yaratmiyormus o yuzden biz kotu yonlerini degil iyi yonlerini gormeliyiz ki daha rahat edelim😊