Cnsemrh psychologist yalnız değilmişim bizim en alt kat kokuyo merdivene oturup kokladım kaç kere ama kesmiyo. Bi de cif kokusu Allahım ağzım kamaştı
gzybkgl Esraytmv28 cif iyiymiş 😂😂 ben bazen ıslak kum banyodan sonra duvar kokusu duvar yalama 😂😂 neyse daha fazla konuşamıcam
Cnsemrh gzybkgl Evet bak oda var bnde banyodan sonra duvarın kokması.. delirdim zannediyorum neyseki benim gibiler var 😂
Gamzeakd psychologist ben en acı naneli şeker aş eriyorum 😂😂 dışardan kim gelirse naneli şeker sakız ne varsa getiriyolar 🙈
balbocegimm en_guzel_emanetlerim insaallah elini bir yerine surmemissindir cnm dalak bebekte leke yapıyor cilek ve böğürtlen de aynı sekilde
en_guzel_emanetlerim balbocegimm 🤷♀️ bilmiyorum artık valla yaparken yerken hiç düşünmedim dikkatte etmedim çıkınca görücez dalak çilek ciğer çok yedim eğer lekesiz olursa bebeğim bunun hurafe olduğuna inanabiliriz çünkü benden fazla kimse yememiştir diye düşünüyorum 😂
Rabia2819 psychologist hahah bende marangozlardaki o odun kereste kokusu öyle bi içten koklamak gelmistiki eşimde Allahtan odun değilim gibi dalga geçmişti benimle😁😄
Cilekkz-22 psychologist Benimde canım bol bol meyve ve meyve kokusu çekiyor eşi manav olan varsa hediye kabul edebilirim 😄😄😄😄😄
12oe Esraytmv28 ay o cif kokusu bende öyle lavaboyu yıkıyorum koklaya koklaya bir hal oldum. Cif amonyaklı bide😂tek değilmişim yaşasın. Yicem diye korkuyorum gerçekten
canserko psychologist naftalini agzıma atmamak için kendimi zor tuttugum bir süreçte idim onu gecirdik şimdi de benzin koklamak istiyorum sürekli
Beyda3759 psychologist kil aşeriyorum deli gibi haftalardır devam ediyor bu durum toprak veya kilden kaçıyorum yememek için manyak oldum iyice 😂🥴
DryStc Vallaaa bende ruyama bılae gırdı cimenlerde gezıp agac ve taze cıcek kokusu hatta bugun gıttım mesıre alanına bı kozalak buldum icini koklayarak geldım evede getırdım demekkı buda aşermekmıs ben bunu bilmiyordum 🙈😂
Hasebiyle psychologist taksi 😂 ama sarı değil turuncu olandan 😄 gördüğüm an şey demiştim “rengi çok güzel tadı nasıldır acaba?” 😂😂😂
Cilekkz-22 susam_18 yedimde iyi çıkmadı bu seferki karpuzum bugün pazarda. Aldım içi kıpkırmızı ama tadı yok 😭😭😭😭