EymenAli21 psychologist cif ve deterjan kokuları bide süngere aserdim ben yiyesim geliyor süngeri 🙈🙈süngeri kopukleyip biyerleri hiç durmadan silesim var koklaya koklaya 😅😅
sibelmas Ben değil de görümcem hamileliğinde Türk kahvesi yiyordu nasıl yutuyodu bilmiyorum ama çay kaşığıyla kaşık kaşık Türk kahvesi yiyordu :)
psychologist Cilekkz-22 rutubetli yerler bulup koklicam😂 kaynanamların otopark çok güzel hafta içi gideyim 😀
Cnsemrh psychologist yalnız değilmişim bizim en alt kat kokuyo merdivene oturup kokladım kaç kere ama kesmiyo. Bi de cif kokusu Allahım ağzım kamaştı
haticerale63 Bana göre de heryer herşey kokuyo çok rahatsız oluyorm Canımın istediği özellikle bişey olmadı
Cilekkz-22 susam_18 hele bide şekerli tadı varsa ooof nede güzel kokar 🙄🙄 dur bende gideyim dolaba koklayayım 😄😄😄 canımı çektirdin
Leylaalin psychologist ilk zamanlar duman kokusu çok hoşuma gidiyordu özellikle kömür yanmış kokusu eşime sürekli kömür yak mangal yak diyordum 😂😂 oturduğumuz yerde hiç müsait değil sitede yasak neyse ki geçti o günler
Sda16 psychologist vücutta eksik olan maddeleri tamamlamak için bu tarz şeylere aşerme oluyor. Gebelikte pika sendromu deniliyor. Bu durumu doktor ile paylaşmakta fayda var.
Addile Aprtman kapısının önünde diken çıkmıştı böyle nasıl gür nasıl sulu duruyordu canım cekmişti 😂hala duruyor gelip giderken bakışıyoruz ama artık karta kaçtı canım çekmiyor😂