Gulazer rabia1996 bende 39+5 haftadayim doktorum Çarşamba gününe kadar zaman tanıdı o zamana kadar sancim olmazsa suni sancı vericem dedi bu arada benim ne sancim nnede açıklığın var herşeyin hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Kubra3458 rabia1996 Neden yatıyorsun ki bebek iyiyse bekleyebilirsin.Ben de aynı haftadayım açılmam olmadığı halde beklemeyi planlıyorum.
rabia1996 Kubra3458 doktor oyle soyledi bende anlamadim. Carsamba 40 haftan bitiyor. Dogum olmazsa carsamba dogumu yaptiralim dedi
Kubra3458 Ayselcnt Hiç açılma yokken suni sancı veriliyor mu?Benim de carsamba40 hafta olacak henüz hiç açılma yok
Zeynepeymen mrvdrmz suni sancı kolay bişe degil. Sunı sancıyla sabaha kdr cektm ölüm istedim resmen artk dayanack gucum kalmadı sbha karsı sezeryan oldm rahmım acılmadı
Meltem19 rabia1996 ay aynıyız bana da dogmazsa çarsamba yatısını yapalım sunı sancıyla dogumunu yapalm dedı😩😩😩
rabia1996 Meltem19 gercekten insan cok kararsiz kaliyor. Forumda arkadaslar yazmis mesela. Bazilari gununu gecirip o halde doguruyor bazilari kakasini yutabilir diyor. Ne yapacagimi bilemedim.
Meltem19 rabia1996 doktorun hesap etmiştir onu herkesın dogumu farklı oluyor birine soruyorm cok kotu diyor sunı sancı biri adet sancısı gibi diyor .akısına bırakalım bence😂belkı kendılıgındn gelırler doktorum sıcak dus ve bir saat yürü dedi sende dene
Kubra3458 Rabbim hepimize doğal bir şekilde hayırlı bir zamanda yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin. Beklemek çok zor evet şuanda yapacak bir şeylerimiz olmadığından da kafamız hep bu ayrıntılarla meşkul.Ama bebeklerimizin doğacagı vakit zaten ne yaparsak yapalım belli.Ben ciddi anlamda çok bunaldım artık düşünmeyip akışına bırakacagım.Nasip.Bir bakmışız sancımız gelmiş biz hastanedeyiz 🙏🏻
Cevdetkader rabia1996 son zamanın canm ne derlerse yap günü geçerse Allah korusun bebek zehirlenir falan ilk zamanlar değil ya yatış demeleri de Doğuma alırlar yani son haftanda oluyorsun çünkü
rabia1996 Cevdetkader bende buna karar verdim doktoruma guvenip herseyi ona birakacagim vardir bir bildigi canim.
rabia1996 Meltem19 bana da oyle dedi. Her gun sicak dus yuruyus hurma ve haftada 2 gun iliski onerdi. Dediklerini yapiyorum umarim normal olur sizlerin de duasina muhtacim 👐
Ayselcnt Bitanesi valla en son 37. Haftada açılmam yoktu.. en son nst dE sancım az çıktı.. Bakalım bekliyorum..
Meltem19 rabia1996 canım aynen Allah hepimizi bir avazda kurtarsın sag salim meleklerımıze kavusalım inşallah🙏🙏🙏