Btlozturk Harryer34 eger memnun değilseniz doktorunuzu değiştirin,daha hamileliğin başındasıniz,sizi guzel bilgilendirecek ilgilenecek bi doktor daha iyi olur.
Kbra97 Harryer34 eğer fabrika veya çalıştığınız yerden indiriminiz varsa covid testi felan herşey sahil 2225 TL normal doğum bu ama sezeryan olursanız mecburi 2625 TL bende o hastanede doğum yapıcam doktorunuz kim acaba
Btlozturk Cilekkz-22 size katılıyorum,bende devlet hastanesine sira almak için çok uğraştım ama bir turlu randevu bulamadim
cemreninannesi67 Harryer34 sezeryan doğum oldum geçen hafta cuma günü mecburi sezeryan 3000 ödedim 100+100 korona testi
Harryer34 cemreninannesi67 mecburi olurmu bılemem ama ben sezeryan istiyorum hayırlısıyla ozmna gelirsek
cemreninannesi67 Cilekkz-22 Salih bey ben çok memnunum doktorumdan da doğum sırasındaki ekipden de hemşiresinden anestezisinden hepsi çok ilgiliydi ve çok güzel bi doğum geçirdim
Cilekkz-22 cemreninannesi67 salihin hastaları hep sezaryen oluyo 🤔🤔🤔 kimi duysam salihte doğum yapan sezaryen diyo 🤔🤔