Cilekkz-22 Btlozturk ilke salih ilgili doktor ❤️❤️❤️ sezerde tavsiye ediliyordu ama ben anca 4 ay gidebildim ona davranışları bozuldu ve gereksiz yere bir sürü test istiyo
Btlozturk Cilekkz-22 ben salih beye gidiyorum ve çok memnunum. İlkeye de bi kere gitmiştim onda da cok memnun kalmıştım
Harryer34 Btlozturk ilk gittigimde 2 hafta önce hamile kaldın dedı 4+1 dedı ikinci gittigimde adetine göre 6 haftalık olması gerekirken 4.5 haftalık dedı bu konuda haklı olabılır ama gec dollenme düşük yada kese bos olabılır böyle dememesi lazım sonucta
Btlozturk Harryer34 bazı doktorlar nasil konuşacağını bilmiyor sanki,sert konuşuyorlar yada ters konusuyorlar.
Harryer34 Cilekkz-22 ilk gittigimde 2 hafta önce hamile kaldın dedı 4+1 dedı ikinci gittigimde adetine göre 6 haftalık olması gerekirken 4.5 haftalık dedı bu konuda haklı olabılır ama gec dollenme düşük yada kese bos olabılır böyle dememesi lazım sonucta oyuzden kafamız karıstı biraz
Cilekkz-22 Btlozturk ben sezere gittim davranışları bozulduktan sonra bıraktım şimdi çorlu devlete gidiyorum
Cilekkz-22 Btlozturk benim gittiğimde bilmiyodu işte doktora cinsiyetini gösterir misin dedim ben görüyorum ya sen göremiyorsan senin problemin dedi bende ne diceğimi bilemedim sustum kaldım 🙄🙄
Harryer34 Btlozturk konusması guzel ona bişe demıyorum ama ilk hamileligim öyle konusmaması lazım baska bi dille anlatabilirdi sonucta bana görw
Btlozturk Cilekkz-22 oo baya ters konuşmuş,zaten görsek anlasak onlara sormayız. Ben önceden 130 tl oduyordum. Dun biri sordu neden ücretler 103 oldu diye,fiyat düştü dediler. Bende 103 odedim