Kubra2721 Bugun 14+3 kontrole gittigimizde bacak arasi doluydu ekranda bende cok net bi sekilde gordum doktorumuzda %90 erkek dedi. Boyle olup degisen var mi? 🤗 Bu arada @Gulsen4224 da erkek demisti sanirim dogru cikti tahmininiz 🤗
pikachuu Kubra2721 ben 11+3 de ogrendim erkek dedi doktorum. 13. Haftada herseyini gosterdi. Smdi her gittigimizde gozunuze sokuyor 🤗🤣
Aslihancihan Nurtas04 hangi hastane hangi doktor acaba hala varmı böyle yanlış tahmın yapan doktor bu zamanda 🤔
faitiimai Ben 11 haftalıkken doktor %70 erkek demişti, 16da gittiğimde artık kesin erkek olduğunu öğrendim. Bebek sürekli bacaklarını aralayıp gpsteriyordu zaten kendini ekranda 😃
Gulsah94 Kbra_em aaa banada %80 kız denildi bacak arası boş gibi görünüyodu bende sizinkide öylemiydi
Kubra2721 pikachuu Benimde ultrasonda cok belliydi gorur gormez anladim ama hep kiz hissetmistim cok sasirdim 🙈
Ruyanaif Kubra2721 benim 19.haftam bende hep kız diye hissettim ama gorur gormez aa erkeek dedim salı tekrar gidicem bakalim ne olucak. Bu arada doğum için hastane ve doktor öneriniz var mı ilk gebeliğim benim
canserko beren_r evet ya pipiyi göstermişti bende salak gibi ben biliyordum hissediyordum dedim sonraki kontrolde gene o cıkıntı vardı ama benekle beraber büyümmemiş küçük kalmış o sebple de kıza göndü
beren_r canserko sglikla alin ins kuxaginiza😊😊bnde 17w4 um bgn kntrole gttk bz eşimle bcak arasini dolu gorduk kabarikti yani doluydu 😊ama dktor gozunuz aydin kiz bebek dedi😁hyrlsi ins ama bnm kfam hala o bcak arasinda takili kaldi
Kaderglll Ya işte bende bu durumdan korkuyorum bi erkek bi kız falan ne olursa olsun o benim canım sadece hazırlık konusu sıkıyor canımı bana da tahminde bulunur musunuz
Defne_ Aslihancihan bende çok merak ediyorum bu tür yanılmaları hangi doktor hangi hastane yaşatıyor acaba 😂🤷🏻♀️
Aslihancihan Nurtas04 bende 14 haftalığım 2 farklı doktor kız ihtimali verdiler ama net demediler. Böyle şeyler duyuncada bende bi acaba diyorum 😂