Miyase46 Setude öyle zaten ya o bizim karnimizda gayet iyi gelişiyor bizim kilomuzla hiç alakası olmuyor gelişimi nin
ib_21 Miyase46 ben de 70 le kaldim su an 37. haftadayiz 13 kilo aldim su ana kadar. 40 haftayi görürsek rahat bi 15-16 almis olacagiz sanirim🥲🥲
Mom087 Miyase46 fazlamı eminmisin canım 10 kilo almışşın canım ben 31 haftalığım 24 kilo aldım bide beni düşün 64 den 86 ya 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🙈🤣 bizim elimizde olan bir şey değil maalesef sonra veririz inşallah
Mom087 Miyase46 üzülme hic sıkma canını rabbim sağ salim kucaklamak nasip etsin inşallah gerisi olur gider rabbim in izniyle o cok takıcak olsam ben takarım üstelik daha 2 ayım var sen düşün kesin 90 nı gecicemde kacta kalırım bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
Miyase46 Mom087 takmıyorum tabi ama insanın bir morali bozuluyor yani insanlar fazla diyince 🙄amin inşallah bu arada veririz yaa🤣
Miyase46 Esra1139 İyi bence canım bozma moralini ama daha dikkatli olmaya çalış sonlara doğru daha çok alınıyor çünkü 😃
Minnakkkk Tugbacandy bence normal benimde ikinci gebeliğimde aşavı yukarı oyle oldu ilkinde 30 dan sonra almıstım tüm kiloları birden pat diye 🤭cunku son aylarda daha cok alınıyor
Tugbacandy Minnakkkk ama ben hiç mide bulantısı yaşamadım yaşayanların çoğu 6 aydan sonra aldım diyor ben her ay a1 er kilo aliyorum