Cennet-polat Miyase46 ebeye diyorum bukdr kısa sürede bukadr kilo yemişsin diyor yediğim içimde kalıyor heralde 😁
idiloska Ben de çok aldım diyordum ama doktor iyi dedi, 53,8′le hamile kaldım, 35 haftadayım 63,8′im 19 kilo. Her sabah her akşam tartılıyorum mutlaka, bebek geçen hafta 2200′dü.
Durubatu Miyase46 ilkinde 20 kilo alınca şimdi dikkat ediyorum ister istemez 😄 kızımda 60 la hamile kalıp 80 le doğurdum 5 yılda asla 60 i göremedim en fazla diyetle 62 ye inebildim o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum kendimce🥰
Ozlem34056 Miyase46 ben hamile kalmadan önce diyetisyene gittim ilk bebek bu o zaman 102 kiloydum 79 a düşünce hamile kaldım ve o kiloların hepsini aldım çünkü umursamadım yedim yedim ne bulursam 106 kiloyla doğum yaptım sadece 6 kilo gitti sonra lohusalık şu bu derken 112 e çıktım şimdide 99 a düşünce hamile kaldım şimdi 95 kiloyum 2.5 aylikta hamileyim
Minnakkkk Tugbacandy bence normal benimde ikinci gebeliğimde aşavı yukarı oyle oldu ilkinde 30 dan sonra almıstım tüm kiloları birden pat diye 🤭cunku son aylarda daha cok alınıyor
prensesannesiiiii Ben 45 kiloyla hamıle kaldım suan 17 haftalığım 52 kıloyum cok hızlı kılo almaya basladım bu aralar 😅
Beyza97 Ben daha 11 haftalık hamileyim önerisi olanlar yazabilir mi çok kilo almamak için napmak lazım 😊
Aslina 17+6 da 5-6 kilo aldım ☹️Doktor ilk trimesterde 1 kilo alabilirsin dedi 4 kilo aldım. Şu son bir haftada da 1,5 kilo aldım nasıl aldım anlamadım. 80 e yaklaştım bakalım sonum ne olacak 😔😔
Miyase46 Durubatu en iyisini yapıyorsun canım benim de ilk gebelik ya pek dikkat etmemiştim demek ki🙂
Zeynep_ayaz 56 kiloyla hamile kaldim suan 70 kiloyum 31+3 haftaligim keske daha fazla alsam diyorum 🤷♀️😁 dogumdan sonra hepsini veriyorum cunki 🤭
Setude Miyase46 ilk başlarda çok korktum kilo almıyorum bebeğime şey olcak falan diye ama gerçekten hiç ilgisi yok biz kilo almıyosakta bebek gayet iyi olabiliyor
Miyase46 Setude öyle zaten ya o bizim karnimizda gayet iyi gelişiyor bizim kilomuzla hiç alakası olmuyor gelişimi nin