ceylan_34 Henuz 6 haftalik gebeyim bu 2.gebeligim aşiri cok kilo aldim ilk defa bu rakamlara ciktim112 kiloyum lutfen bana yardimci olun kilo vermem lazim hamileyim nasil kilo verecegimi de bilmiyorum lutfen yardim edin napcam ben stres ustune stres yasiyorum 😧😓😭
oykumm_1233 ceylan_34 6 haftalıkken bukadar kilo alınıyormu ya, ben 42 kıloyla hamıle kaldım suan gram kılo almısım 4 haftalıgız 🌸
Syma-ma ceylan_34 bildiğim tek şey tek başına olmadığı. Diyetisyene git birinin kontrolü altında olursan mecbur dediklerini yapmak zorunda kalırsın kontrole gidiceksin diye.
Bikullanici_ oykumm_1233 benimde uygulamada 4 hafta gözüküyor ama testte negatif çıkıyor sonradan pozitif olur mu acaba
VMS ceylan_34 her hafta seni takip eden bir diyetisyen olsa iyi olur belki bulantıların başlar kilo verirsin bir süre
El-if ceylan_34 sağlıklı beslenerek verebilirsiniz az ve sık yiyin geç saate yemeyin . Tatlı canınız cok cekerse abartmadan yiyin , ekmeği azaltın
Kvsraykt ceylan_34 bende 2 gebelik 112 kiloyla hamile kaldım şuan 103 kiloyum 26 haftalığım iştahsızlık bulantı yaşadım kusmasamda yemek yiyemedim ve kilo verdim sonrasında iştahım açıldı ama midem küçülmüştü dikkat ettim gebelik şekeri çıktı şimdide inşallah diyetisyenle devam edeceğim kilo almadan hamileliği bitirmek mümkün oluyormuş yüksek kilolarda özelde imkan olmasa bile devletteki doktorunuzdan rica edin diyetisyene yönlendirsin
Kiscimn ceylan_34 hiç hamur işi yeme, tatli yeme,şeker kullanma, az porsyon olsun, sebze ve bol protein ye,biraz yuruş yap gunde 30 dk bile yeter
2inciannelik ceylan_34 canım dut Merve Aksoy yazıp bakar mısın eminin sana çok yardımcı olacaktır mutlaka bak gebeler için hizmet veriyor
Sedosss2 ceylan_34 https://instagram.com/diyetisyenmerveaksoy?utm_medium=copy_link Bu Doktoru görmüştüm bende instagramda bir görüş istersen
2inciannelik Dila71 hiç bilgim yok ama çok iyi bir diyetisyen takip ediyorum ciddi anlamda etkili bir diyetisyen sıkı takipçisiyim aylık paketleri var ona göre yardımcı olur ben kendim diyet ve yaşam koçluğu yapıyorum 23 kilo verdim öyle hamile kaldım bu ikinci gebeliğim o yüzden böyle takip edip sağlıklı beslenmeye çalışıyorum .