Shnern Berfino bendede kokusuz hafif Sarı bazen yeşil gibi bazen beyaz akıntı oluyor koku kasinti yok ama ben kafayı yemek üzereyim artık
TA1234 Berfino benim de öyleydi 6aylık hamileyim hala devam ediyor doktor rengi koyu olmadığı sürece akıntı sorun olmaz dedi. Ama dediğin gibi hele sıcak havalarda insan kendinden tiksiniyor 🙄
Berfino TA1234 sorma cnm ya altıma kaçırıyor musum gibi oluyor bazen lavaboya gidiyorum bakıyorum akıntı
Hilalibrahimkartalms16 Berfino 33. Haftaya giricem canım sarı akıntı geliyor normal oyle olması adet olamıyoruz çünkü bu haftalara gelince daha çok artacak
Shnern Berfino yok SK ak WC e gidiyorum ben genelde hava alması kuru kalması öneriliyor yani tuvalet oefetesini 2 3 kat yapıp koyuyorlar diye okumuştum bende öyle yapıyorum . Hamilelikte günlük ped daha çok enfeksiyon riski yapıyormus
Cilekkz-22 Berfino acaba gebelikten mi yoksa enfeksiyon mantar felan mı var 🤔🤔🤔 doktoruna danışman lazım
Berfino Cilekkz-22 cnm wala ilk gebeliğimde böyle degldim bunda çok değişik durmuyor Çarşamba günü gidicem dktora inşallah kötü bişi değildir ama bencede enfeksiyon var
Cilekkz-22 Berfino olabilir çünkü abartı şeklinde anlatıyosun ki fazla akıntı hiç normal değil 🙄🙄🙄🙄 bizede haber ver olur mu 🙄🙄
Cilekkz-22 Berfino taharetlenmene dikkat et ıslak bırakma kendini eğer ayağın çıplak geziyosan ayaklarını sıcak tut 🤔🤔
Zeynep1414 Günlük pet kullanma canım ben sordum sağlık ocağına iç çamaşırını değiştir dedi pette sürekli ıslak kalıyor enfeksiyona neden oluyormuş
123Seda123 Bende yaşıyorum akıntım da mantar var fitil kullandım toz ilaç kullandım ama çözümü bulamadım bitmiyor kokulu akıntım bende nefret eder oldum kendimden