Berfino Kızlar hamile kaldığım günden beridir çok akıntım var beyaz beyaz ve kokulu af edersiniz .. şuan 16 hafta iki günlük hamileyim aynen devam yani hiç bı değişiklik yok .. günden üç dört defa iç çamaşır değiştiriyorum .. herkez kokuyu alıyor gibi his ediyorum tiksiniyorum kendimden ya
Ftmasanli Berfino normal o akıntı son haftaya kadar devam edebilir doktorunuzla görüşün iç çamaşırınıza ped katın sık sık değiştirmekte sağlıklı olur
Berfino Betfer walla bıktım ya neden acaba boyle oluyor Cevremdekiler diyor bebeğin kızdır ondan akıntı çok oluyomus
Berfino Dlkhtpgl ya bide idrarım çok kötü turuncu gibi acaba enfeksiyon mu var çünkü ben tedavi görüyor dum rahmimde yara vardı fitil falan kullandım o zamanda doktor dedi enfeksiyon un çok yüksek
CansuBb Berfino Günlük pedlerden kullanabilirsiniz, çok rahatlatıyor; en azından sürekli ıslaklık vs hissetmiyorsunuz. Hamileliğim son dönemine kadar devam edecektir, ilk hamileliğimde de doğurana kadar akıntı yaşamıştım 😅
Hilal-95 Berfino bende aynı ya doktorum koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ben evde artık iç çamaşır kullanmıyorum normalde de kullanmıyodum evdeyken yatarken hava alması daha iyi diye daha rahatım😂 dışarı çıkarken mecbur giyiyorum ama üzerimde fazlalık gibi 🙈
midekoruyucu Berfino şeffaf-beyaz akıntı normal olabilir fakat kokulu ise enfeksiyon vardır mutlaka doktorunuzla görüşün
Nesli23 Berfino idrar yolu enfeksiyonu olmasın doktorunuza söyleyin test yapın enfeksiyon hamilelikte ciddi bir problem
Miumiu Berfino Canım şöyle söyleyeyim ben de normal zannediyordum aynı benim de süt kesiği gibiydi ve kokusuzdu hatta. En son muayene oldum çünkü çok artmıştı suyum mu acaba endişesi yaşadım. Mantar enfeksiyonu olduğunu söyledi doktorum ve fitil verdi. Akıntıların türü ve şekli ne olursa olsun doktoruna bilgi vererek ilerle. Hamilelikte normal diyip sakın arka plana atma kuzucum. Sen doktoruna göster normal mi değil mi o karar versin ☺️