Ozll1 Meraba, bugun ikinci testim ikisi de aynı böle çıktı Hamile miyim sizce çokda umutlanmak istemiyorum ama 11 aydır da istiyoruz 🌸
Sedefege Hayırlı olsun hamilesin 😀😀 erken gebelik testinin yanılma payı coook az cnm. Muhtemelen 2 haftalık. Rabbim kucagına aldırsın 🤲
Ozll1 Sedefege inşallah çok heyecanlıyım bnde 11 aydır adetimin gectiği zamanlar da oldu test yaptım cok ama hc böle olmadı hatta daha silik çizgi bile cıkmadı yanılma payı olduğunu bnde düşünmüyorum ama üzülmekten de korkuyorum Rabbm dualarımı kabul etsin inşallah vardır 🙏🏻🥰
minipanda Ozll1 hamilesiniz ama baya var adete sanırım yinede ümitlenmeyin adet geçmeden kimysal olma ihtimaline karşı .tabi sevinin sonuçta hamile kalabliyosunuz demekki tebrikler
Betfer Ozll1 benim 2 aylık oldu cnm bu adetime 5 gün vardı o zaman yapmıştım. Galerimde kalmış sanada atayım dedim 😊 hayırlı olsun rabbim olmayana da versin inşallah 🙏
EdaaaaN Ozll1 kac gun gciktinz we bu test erkn gbelik testi mi erkn gbelik testni kac gun kala ypmaliyz
Ozll1 EdaaaaN EdaaaaN adetimi 4 gün geçti normal gebelik testi yaptım ondada böle cizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ondan daha net bölw çıktı