Ilkayy Ozlem23 bana artık biç olmuyor kıyafetlerim. Ekinlerimin içine bile giremedim o yüzden çok şaşkınım ödemde var
Esrakocer Ilkayy tosun gibi diyerek ayıp etmiş gerçekten. Bünye meselesi bu doğurdum doğuracam 4 kilo aldım
ballanne Ilkayy önemli olan sağlıklı beslenmen ve bebeğinin kilo alıp gelişiminin iyi olması kilo almaman kaldı ki avantaj buna üzülünür mü sevinmelisin 😋
Nesliihan Ilkayy 7 aylık hamileyim 5 kilo aldım sadece , kilo almadın diye bebek sıkıntılı olucak diye bişe yok , bünye meselesi , ztn aşırı kilo alan kendi vucuduna almıs oluyor mesela 20 kilo alan 20 kilo bebek doğurmuyor ki boş yere stres yapma hiç
Tuba0909 23+5 oldum hala aynı kilodayım bende almadım 10 Haziran’da kontrole gidicem en çok bu durumu merak ediyorum doğrusu
Dilay24 Ilkayy merhaba bende 17+4 hamileyim doktorum bana da kilo almamışsın dedi. Bu haftalarda bazı bayanlar almıyor ilerleyen süreçte alırsın dedi. 🌸
Lezginka Ilkayy hiç merak etme alırsın mutlaka, ben 22 den sonra 10 kilo birden aldım, o haftalara kadar 1 kilo bile almamıştım, hatta başlıklarım var burada, endişeleniyordum😊😊
GizMeh Ilkayy ayy 4 temmuzda düğünüm var tam 19 haftalık olcam :) inşallah çok çıkmaz ya. Geçen sene pandemiden yapamadık bu seneye ertelemiştik
Emirinannesi34 Ilkayy 31 haftadayım 32ye gircem 2 kilo almışım sadece bebeğimin kilosuda gayet iyi çıkıyo. Kilo almamak daha güzel o haftalarda hiç kilo almamıştım ben
civciv1520 17 hafta hiç kilo almadım aksine kusmaktan kilo verdim sonrasında almaya başladım. Hele 30 dan sonra 😬😬😬😅
Ilkayy Derinin-annesi hiç alıngan değilim çoğu kişide alınmıyor kötü bi söz değil eşim bile bazen tosun gibi oldun diyor bunda kötü laf aranacak bi durum yok
leyla_ok Ilkayy Eğer ki bebeğin sağlıklıysa takacak bir şey yok.Alma bak biz aldık balon balığı gibi geziyoruz.😆
Aleynanin_annesi34 Merak etmeyin siz almazsanız bile o almadığınız kilonuz bebeğe geçiyor zaten bu daha güzel😊
Prenses_Prens Ilkayy bende aynıyım canım 20 haftalık hamileyim ama bir yada iki kilo aldım ama yavrum önde demişti geçen ay doktorumuz bu ay ne diyecek bakalim karnım çıkmaya başladı ama kilo yok bence karnımda çok yok ayıma göre sağlıklı olsunlarda 🙏
Nevnev Mavikusss hiç iki kişilik yeme kafasına girmedim. ben zaten az az ama sık beslenirdim. annem az önce mesela çikolata ister misin dedi, aşermekten ölmüyosam durduk yere yemem o tür şeyleri. derken derken 6 kilo şu an için. Hadi 2 kilo daha alayım 8. Tamam işte