orkidehaniimm Ilkayy 16 haftalığım bende 4 kilo verdim🤷🏻♀️☺️ Ama bu aralar istahim acildi gibi hissediyorum, bebeğin sağlıklı olsun da kilo alma daha iyii Bu günlerimizi arar mıyız acaba tosuncuk gibi olup😂
Ilkayy orkidehaniimm benim göbeğim büyük ayaklarım şiş ödemli ona rağmen tartıda nasıl aynı kiloda olabiliyorum onu anlamış değilim ☺️
orkidehaniimm Ilkayy yediklerin bebise yarıyor belki benimde hiç göbek yok daha☺️İyi iyi masallah böyle devam edelimm, bebeğin hareketlerini hissediyor musun?
Ilkayy orkidehaniimm daha önce 2 kere hissetim ama daha ney olarak hissedemiyorum 3 gün sonra 5 aylık olcam bakalım ozaman hissedicem mi ☺️
midekoruyucu Ilkayy ben de öyleym daha ne istiyosun millet kilo almaktan şikayetçi, alma alıp napcan 😁 34. Haftadayım sadece göbeğim var
Mamosunannesi Ilkayy canımm bende öyleyim zaten doktorlar 5 .ayınıza kadar dikkat edin diolar kilo konusunda bebek gelişmesi önemli kilo almayan bir çok annemiz var
midekoruyucu Ilkayy yok kız onlar içerde bizi iliğimize kadar sömürüyor 😂 sen elinden geldiğince sağlıklı şeyler ye direncin düşmesin, yoksa sende ne var ne yok kendi yer sana kalmaz 😁
busraslan1 Ilkayy ben 23 e kadar 1 kilo almıştım.27 deyim 2 kilo aldım toplam bebeğimin de herşeyi güzel gidiyor.Bebeğin sağlıklı olsun yeter 🌺
Tazeanne95 Ilkayy bende 1 kilo aldım sadece ama bence böyle daha sağlıklı herkes kilo alacaka diye birşey yok bnce
Ozlem23 Ilkayy bende o haftalarda kilo almamıştım ama karnım vardı kıyafetlerim sıkıyodu karnımı biraz dar giyinirim normalde
Ilkayy Ozlem23 bana artık biç olmuyor kıyafetlerim. Ekinlerimin içine bile giremedim o yüzden çok şaşkınım ödemde var
tanya25 Ilkayy Endişelenmeyin doktorunuz bebeğin gelişimi için iyi diyorsa sorun yok demektir:) son 3 ayda ister istemez alınıyor zaten :)