Cilekkz-22 KISA SÜREDE DÜZELİYORSA KARNINIZ SIKINTI ETMEYİN BENDE DE OLUYODU DOKTORUMA SORDUM 10 DAKİKA İÇİNDE DÜZELİYOSA NORMAL AMA 10 DAKİKADAN FAZLA ÖYLE DURURSA GEL HEMEN DEDİ
Elakeskin elifkurt96 evet bende de öyle oluyor 😔 bir arkadaşımız yazmış bebeğin kafası rahime yakın poposu sırtı sağ tarafa toplanıyor diye
elifkurt96 Elakeskin Benim zaten bebiş kanalda ya bir hamle yapsa gelecek şuan suyumun gelmesini bekliyorum kafası komple kanala düşmüş artık doktor bile 3 gün önce ulturasyonda göremedi 😂😂😂
seyram Elakeskin sol tarafa daha çok toplanıyor bu dönemde erkek bebekler diye biliyorum ben ama yine de Bi doktorunuza veya aile hekimine baş vurun Bi danışın derim 🙏
Gzmkol Elakeskin benımde oyle sagda toplanıyor genelde aslında o toplanma degıl de dayanma olabılır gibi dusunuyorum cunku doktor orda sırtı var dedi :)) sizinde oyle olabılır
Gzmkol Elakeskin 33 benim de gun ıcerisinde belki 10 defa dedgınız sey oluyordur ama duzelıyor korkulcak bişi yok bence
Egeasigi Elakeskin bence sağlık sıkıntısı yoksa endişelenme cAnım benim de 17 den beri sağ tarafımda doktor demeli orayı daha rahat buluyor canı öyle istiyor dedi😊