Merhaba hanımlarrr sonunda doğum hikayemi yazıyorum bende ikinci doğumum bu arada..
Salı günü sabah adet olcakmısım gibi bir sancı ile uyandım 36+6 günlük hamileydim ama yalanci sancılardir diye umursamadım o günde hastanede randevum vardı hastaneye gitmek için hazırlandım ilk oğlum iki buçuk yaşında onuda hazırladım kaynanama bıraktık oğlumu eşimle hastaneye gittik ama ağrılarım gene devam ediyordu her neyse doktorun yanına girdim ağrım olduğunu soyledim nts istedi nts de 0 sancı çıktı ama ben hissediyordum sonra normal ultorsan kontol yaptı eve geldim yavaş yavaş artmaya başladı ağrılarım ve 5 dakika da bir gelmeye başladı gene bekledim duş aldım derken ağrılarım git gide çoğalmaya başladı eşim uyumuştu hemen kaynanamı aradım annemi aradım eşimi uyandırdım acile gittik 4 cm açılmam olmuş hemen yatış yaptılar doğumhaneye aldılar bursa şehir Hastanesi’nde doğum yaptım eğer gidicek olanlar varsa gerçekten çok güzel sancı odaları tek kişilik doğumu odan da yapıyorsun neyseee doğumhaneye çıktık tansiyonuma baktılar kan aldılar derken yatağıma gittim yatmaya sonra ntsye bağladılar ebe geldi iki dakka sonra alttan muayne edicem dedi ve birden suyu mu patlatti sancıların çok güzel geliyor dedi geldikçe ıkın dedi ben kendimce diyordum sabaha karşı doğum yaparım diyordum ama Allah’a çok şükür çok hızlı oldu tabi çok ağladım çok bağırdım sıkmadım kendimi sancım geldikçe ıkındım 9 da doğumhaneye çıktım 9.25 de doğumum oldu çok dua ettim Allah’a gerçekten rabbim gücünü sabrını veriyor sonra bir baktım bebeğim kollarım da dikişlerim atıldı 5 tane dikişim var 25 Mayıs’ta oğlumu kucağıma aldım Rabbim herkesin evladını kavuştursun sağlıcakla Rabbim doğum yapicak olan kardeşlerimize yardım etsin bir avaz da kurtarsın inşallah :)