Cilekkz-22 Csknaz 81 ile kaldım bugün tartıldım 3 tabak nohut yemiştim dondurma yedim öyle gittim tartıldım 😄
Csknaz Cilekkz-22 ay bazen oluyo bu hafta temelli vajianmda çok iğne batması gibi oluyo agrim oluyo orda 😔
Csknaz Ayduru16 evet valla hemencik geçiyor bi bakmışız kucağımızda bide sezaryen olcak 38 haftada alincak 3 hafta kaldı surda 🤣
Csknaz Cilekkz-22 🤣🤣 AA olmazsa olmazmız bacaklarımda bide çok az karnımın altında var belli belirisiz ama bacaklarımı güzel yokladı çatlaklar sende durumlar nasıl 🤣😂😂
Ayduru16 Csknaz ayy bnmki ne olacak bilmiyom ama Bn biraz tırsıyorum sezeryan dan o yuzden normal istiyom hayırlısı
Ayduru16 Gamzeee89 sezeryan nedeni neydi, yanlış anlama yın lütfen meraktan soruyorum bide özel mi devlet mi
Gamzeee89 Ayduru16 erken doğum oldu 34 haftalıkken suyum geldi daha dönmemişti o yüzden hemen sezeyana aldılar devlette yaptım canım
Csknaz Cilekkz-22 insallah geçerler dicem ama beyazliyormus oda fazla belli olmaz diyorlar umarım öyle olur 🥲
Gamzeee89 Csknaz ilk gebeliğimde her yerim çatladı kollarım göğüslerim karnım göğüslerim bide küçücük 😀o halde çatladı ewet geçmio ama beyazlıo bundada karnım bildiğin teker gibi ama hiç çatlamadım 😀