Cilekkz-22 Csknaz merhabaaa ❤️❤️❤️ sağ kalça içinde geçmek bilmeyen 5 gündür ağrı var 🙄🙄🙄 hastane çantam hazırlanacak 🙄🙄🙄 SEN NASILSIN NE DURUMDASIN
Csknaz Cilekkz-22 bende de ağrılı geçiyor canım ne olur olmaz diye Çantayı hazırladım boya badanayı yaptık temizlikler bitti oğlumuzu bekliyoruz artık 🤰🏼
Csknaz Cilekkz-22 Allah’a sukur geceleri sıkıntı yaşamıyorum kuzum tuvalet hariç öyle arada kasılıyor gibi oluyo bacağım gerilince fln
Csknaz Aysemucize valla bu arada bende de baskı çok ayağa kalktımi başlıyor baskı salı günü doktora gidicez bakalım neler olcak hayırlısıyla gelsinler insallah 🙏
Csknaz Cilekkz-22 kuzum normalden korkuyorum bi turlu yaparım diyemedim bide hamile kalmadan önce kist vardı yumurtalığımda her adetimde deli gibi agri oluyordu doktorum sezaryen olursan onuda alırız bida uğraşmazsın agrisiyla fln dedi öyle karar verdik 😇
Cilekkz-22 Csknaz ben 3 kez laparoskopi ile kist ameliyatı oldum o yüzden karnıma daha ellettirmek istemiyorum
Csknaz Cilekkz-22 hadi ya iste benimki aradan cikcak hem durmadan canım yanmicak bi kaç kişi normal olan arkadaşım vardı çok korktum bide sezaryen olan vardı daha rahattı tabi herkesin farklı
Cilekkz-22 Csknaz doğum şans iyidir bazıları bi avazda kurtulur bazıları defalarca ıkınarak doğurur 😄 küçük bey kaç kilo peki
Csknaz Cilekkz-22 valla 3 hafta önce gittik 2 kiloydu salı günü var kontrolumuz bide ilk nst olcak o zaman belli olur kuzum sizin ?
Csknaz Cilekkz-22 oo masallah sizin kilonuz çok güzel bakalım bizim ki kaç kilo sen kaç kilo aldın yanı kaç kiloyla hamile kaldın suan kaçsın Peki
ogretmenanne38 Bende 35+2 deyim bugün sürekli sağ tarafa toplanıyor ve bayağı sürüyor 4-5 dakika bu kasılma mi oluyo acaba bide vajinaya baskı yapıyo sürekli ayağa kalkınca özellikle
Ftm_08_61 ogretmenanne38 ay bendede aynı şeyler oluyor hep aşagı baskı ve sağda toplanma okadar şidetli baskı oluyorki altına kaçıracak duruma geliyor😂
Cilekkz-22 Csknaz 81 ile kaldım bugün tartıldım 3 tabak nohut yemiştim dondurma yedim öyle gittim tartıldım 😄