Kuzucuklar NurKeles ogluşumuzun ismi mert ali yada ali asaf olacak ikisi arasında kaldık kızımıza daha bulamadık 😊😊
Zamanbukucu hulyAlper 12 haftadan 18 haftaya kadar %90 kız demişti doktorum 18 de bir gittin erkekmiş meğer😅 pipsini göstemese ultrasonda hala inanmıcaktım insan ilk duyduguna alışıyor çünkü. Detaylı ultrasonda da oğlumun olacagı kesinleşti💙💙💙 değişebiliyor yani canım bebeğin pozisyonundan ultrasondan doktora farkediyor. Sağlıkla gelsinler
MEHMETnecla2020 ikicocukluannee Çok beğeniliyor yadırgayan olmadı hiç deniz kız için de kullanılıyor o yüzden koymayız galiba onu.rüzgar güzel ama
Minikmucizembenimmm NurKeles kendi ismim çiçek ismi olduğu için kızıma da çiçek ismi koymak istiyorum . Açelya 🌺 düşündük ama babası Umay Lalin istiyor bakalım kararsızım🌸
AnneHilal birkedilianne ben de oğlum olursa Kayra koymayı düşünüyorum ve baya araştırdım caizliğini koyulmamalı diye bir ibare görmedim anlam olarak da tanrı değil tanrıdan gelen iyilik anlamı var diye gördüm
Aylin2011 AnneHilal Benim de hoşuma gidiyor. Eşimin yeğeninin adıydı kendisi hafız oldu hocaları ismin değiştirilmesini söylemiş ve ismini değiştirdiler.
birkedilianne AnneHilal Maalesef yanlış bilgidir bu. Ben dilbilimciyim. İnternette pek çok ismin anlamı yanlış veriliyor. Anlamı “Tanrı” Tabi işin dini boyutu şahsidir. Kimi dikkat eder kimi için önemli değildir. Ancak dikkat ediyorsanız koymamanızı öneririm. Bazı isimler tehlikeli dini açıdan.
ogretmen_anneee AnneHilal canım dikkat ediyorsan eğer şüpheli olan şeyler caiz değildir . Kayra ismi şüpheli bir isim tabiki siz bilirsiniz asla yanlış anlamanızı istemem ☺️
Ozl27 29 haftalık olduk hala isimde kararsızız. Lalin, ilay, aylis , esila, alya birine karar vereceğiz ama bakalım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz